24 / 04 / 2024

Emlak Konut, Andromeda Gold'u satışa çıkardı! 581 bin TL'ye!

Emlak Konut, Andromeda Gold'u satışa çıkardı! 581 bin TL'ye!

Andromeda Gold projesi bugün Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından tekrar satışa çıktı. Daire fiyatlarının 581 bin TL'den başladığı Andromeda Gold projesinde 3 ödeme seçeneği uygulanıyor...



Andromeda Gold projesi bugün Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından satışa çıkarıldı. Ağaoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Andromeda Gold projesi, Ataşehir'de hayata geçiriliyor. 


Andromeda Gold projesi kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Proje; zemin+51 kat ile 398 daireden oluşuyor. Andromeda Gold projesinde yer alan dairelerin alanları 88 metrekareden başlıyor. 


Andromeda Gold projesindeki dairelerin fiyatları ise 581 bin TL'den başlıyor ve de 1 milyon 313 bin TL'ye kadar yükseliyor. Andromeda Gold projesi, Finans Merkezi'ne yürüme mesafesinde yer alıyor. 


Andromeda Gold ödeme koşulları:

Peşin ödemede yüzde 5 indirim uygulanacak.


1-) Tüfe'li satış seçeneği:

Satış bedelinin en az yüzde 25’i peşinat olarak alınır, bakiyeye 120 ay TÜFE'ye endeksli vade uygulanabilir. (TÜFE'li Satış: Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan geçmiş altı aylık Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) oranlarına göre her senenin 1. ve 7. ayında borç bakiyesi güncellenir.) 



2) Sabit Ödemeli Satış Yöntemi:

Satış bedelinin yüzde 25’i peşin, kalan tutara aylık yüzde 0,50 faiz oranı ile en fazla 120 ay vade uygulanacak.


Andromeda Gold kapsamında sauna, oyun alanları, fitness center, buhar odaları, yüzme havuzu, her katta bahçe, deniz-Adalar manzarası ve sosyal tesis imkanları bulunuyor. 


Detaylı fiyat listesini görüntülemek için tıklayın


*Alt kısımda projenin fiyatları yer alıyor...


Andromeda Gold iletişim

Ayrıntılı Bilgi: 216 579 15 15


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön