29 / 03 / 2024

Emlak Konut arsa ve ticari ünite açık artırma ihalesi 28 Ocak'ta!

Emlak Konut arsa ve ticari ünite açık artırma ihalesi 28 Ocak'ta!

Emlak Konut GYO arsa ve ticari üniteler açık artırma ihalesi 28 Ocak 2016 tarihinde yapılacak. İhale kapsamında satışa sunulan arsaların başlangıç fiyatı 18 bin TL olarak belirlendi.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2016 yılının ilk açık artırma ihalesini yapıyor. "Emlak Konut'tan yılın ilk büyük fırsatı" sloganıyla duyurulan açık artırma kapsamında arsalar ve ticari üniteler satışa sunuluyor. 


Emlak Konut arsa ve ticari ünite açık artırma ihalesi kapsamında büyük ödeme kolaylığı sunuyor. Arsalarda 150 aya varan vade imkanı sunarken, ticari ünitelerde ise 180 aya kadar vade yapılıyor. 


Emlak Konut Çorlu, Ankara, Tekirdağ, Kastamonu ve Zekeriyaköy'de yer alan arsaları satışa sunuyor. Arsa fiyatları minimum 18 bin TL'den başlarken, maksimum fiyat 75 milyon TL'ye kadar ulaşıyor. 75 milyon TL'ye satılacak 8 adet arsa Tekirdağ'da yer alıyor ve toplu bir şekilde satışa sunuluyor. 


Emlak Konut'un satışa çıkardığı ticari üniteler ise Körfezkent 3, Unikonut, Andromeda Gold, Ataşehir ofis binası, Başakşehir Evleri gibi projelerde yer alıyor. 


28 Ocak 2016 tarihinde açık artırma usulü ile satışa sunulacak arsa ve ticari üniteler için www.emlakkonut.com.tr adresinden başvuru formunu doldurmak gerekiyor. Önce arsaların, daha sonra ise ticari ünitelerin ihalesi yapılacak.


Emlak Konut açık artırma ihalesine nasıl katılırım?

İhaleye katılım için aşağıdaki adımların, en geç 27 Ocak 2016 tarihi saat 17:30’a kadar istekliler tarafından yerine getirilmesi gerekmektedir.

1.Adım: İsteklilerin başvuru linkini tıklayarak talep edilen tüm bilgilerini girmeleri gerekmektedir. Bilgiler eksiksiz girildiği takdirde, sistem tarafından müşteri numarası üretilecektir.

2.Adım: İsteklilerin, Geçici Teminat Bedellerini, nakit ya da teminat mektubu şeklinde vermeleri gerekmektedir. (Bilgi: Madde:12)

3.Adım: İstekliler,  Geçici Teminat Mektuplarını (teminat nakit ise dekontlarını) ve Madde:11’de belirtilen diğer evraklarını Emlak Konut Genel Merkezine (Atatürk Mh. Çitlenbik Cd. No:4 Ataşehir-İstanbul) teslim etmeleri gerekmektedir.

4.Adım: Evrakların eksiksiz teslim edilmesi ve istekli tarafından Açık Artırmaya Katılım ve Yüklenim Belgesinin imzalanması durumunda, Şirketimiz yetkilileri İstekliye İhale Bayrağını teslim edecektir. Buraya kadar izlenecek tüm adımların en geç 27/01/2016 tarihi saat: 17:30’a kadar yerine getirilmesi gerekmektedir.

5.Adım: İstekliler, İhalenin yapılacağı 28/01/2016 tarihi saat 11:00’de (önce arsaların, sonra ticari ünitelerin ihalesi yapılacaktır) Emlak Konut Genel Merkezinde (Atatürk Mh. Çitlenbik Cd. No:4 Ataşehir-İstanbul), yanlarında ihale bayrakları, kimlikleri, şirket ise imza sirküleri ve şirket kaşeleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.



Esra Nur AÇKI / Emlakkulisi.com 


Geri Dön