26 / 04 / 2024

Emlak Konut arsa ve ticari üniteler ihalesi 23 Haziran'da!

Emlak Konut arsa ve ticari üniteler ihalesi 23 Haziran'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, "Emlak Konut'tan büyük Ramazan fırsatı" sloganıyla arsa ve ticari üniteleri 23 Haziran'da satışa çıkarıyor.



Emlak Konut,  Esenler Emlak Konutları'nın dükkanları, Bahçekent Emlak Konutları'nın ofisleri ve  İzmir Karşıyakada arsa satışa çıkarıyor. 


Konumları ve yatırım değerleriyle dikkat çeken bu arsa ve ticari üniteler 240 aya varan vadeler ve büyük ödeme kolaylıklarıyla satılıyor. 



İhaleye katılmak isteyenleri aşağıdaki adımları en geç 22 Haziran saat 17:30'a kadar yerine getirmesi gerekiyor.


İhale Şartları:


1. Adım: İsteklilerin www.emlakkonut.com.tr web adresinde talep edilen tüm bilgilerini girmeleri gerekmektedir. Bilgiler eksiksiz girildiği takdirde, sistem tarafından müşteri numarası üretilecektir.


2. Adım: İsteklilerin, Geçici Teminat Bedellerini, nakit ya da teminat mektubu şeklinde vermeleri gerekmektedir. (Bilgi: Şartname Madde:12)


3. Adım: İstekliler, aşağıda belirtilen adrese, Geçici Teminat Mektuplarını (teminat nakit ise dekontlarını) ve Şartname Madde:11’de belirtilen diğer evraklarını Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürlüğü / Pazarlama Müdürlüğüne ( Barbaros  Mah. Mor Sümbül Sok. No:7/2B Batı Ataşehir / İSTANBUL) teslim etmeleri gerekmektedir.


4. Adım: Evrakların eksiksiz teslim edilmesi ve istekli tarafından Açık Artırmaya Katılım ve Yüklenim Belgesinin imzalanması durumunda,  Pazarlama Müdürlüğü yetkilileri İstekliye İhale Bayrağını teslim edecektir. Buraya kadar izlenecek tüm adımların en geç 22/06/2016 tarihi saat: 17:30’ye kadar yerine getirilmesi gerekmektedir.



Emlak Konut'tan büyük Ramazan fırsatı!




Geri Dön