29 / 03 / 2024

Emlak Konut Başakşehir Evleri'ndeki 504 konut bugün satışta!

Emlak Konut Başakşehir Evleri'ndeki 504 konut bugün satışta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İstanbul Başakşehir Kayabaşı'nda yapılan 504 konut açık arttırma ile bugün satışa çıkıyor.



İstanbul Başakşehir Kayabaşı'nda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından inşa edilen 504 adet konut bugün saat 11.00’de açık artırma ile satışa çıkacak. 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı konutları TURYAP Yapı Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından düzenlenecek “Açık Artırma ve Açık Satış” yöntemiyle alınacak tekliflerin Bakanlık tarafından onaylanması şartı ile satışa sunuyor. 


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Emlak Konut Başakşehir projesindeki dairelerin fiyatları 186 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Emlak Konut Başakşehir Evleri Sosyal Tesisleri A5 Blok Altı Başakşehir / İstanbul adresinde ve internetten teklif alma şeklinde yapılacak olan toplantının katılım bedeli 5 bin TL’den başlıyor. Teklifler toplantı sırasında, açık artırma yöntemiyle alınacak.


Öznur YASLI / Emlakkulisi.com


Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı


ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı'nca, İstanbul'da Basaksehir Kayabasfnda yapılan 504 konut acık artırma ile bugün satısa çıkarılacak. Bakanlıktan yapılan açıklamada, Türkiye genelinde başlatılan kentsel dönüşüm seferberliği için tüm imkanların kullanıldığı ifade edildi. Açıklamaya göre ihale bugün saat 11.00'de TURYAP tarafından düzenlenecek. 

Emlak Konut Basaksehir Evleri Sosyal Tesisleri A5 Blok Altı Basaksehir/lstanbul adresinde ve internetten teklif alma seklinde yapılacak ihalede katılım bedeli 5 bin liradan başlıyor. Tekliflerin toplantı sırasında, acık artırma yöntemiyle alınacağı kaydedilen açıklamada, konutlarla ilgili bilgiye turyap.com.tr internet adresinden ulaşılabileceği de belirtildi.


Star 


Geri Dön