16 / 04 / 2024

Emlak Konut Başakşehir Evleri'ne 20 milyonluk teklif!

Emlak Konut Başakşehir Evleri'ne 20 milyonluk teklif!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın bünyesinde bulunan Emlak Konut Başakşehir Evleri Turyap'ın düzenlediği müzayede ile satışa çıktı. Satışa sunulan dairelerin 59'u, 3 saatte 20 Milyon 500 Bin TL teklif aldı.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın bünyesinde bulunan Emlak Konut Başakşehir Evleri  Turyap'ın düzenlediği müzayede ile satışa çıktı. Seri halinde yapılmaya devam edecek müzayedenin ilkinde 185 konut için teklif alındı. Satışa sunulan dairelerin 59'u, 3 saatte 20 Milyon 500 Bin TL teklif aldı.


Turyap imzasıyla İstanbul’un parlayan yıldızı Başakşehir’de tamamı bitmiş, oturuma hazır ve tapusu hemen teslim edilecek konutlara alınan teklifler  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayına sunuldu. 


Emlak Konut Başakşehir Evleri'ndeki 59 daireye teklif geldi!



 Müzayedeye katılım yüksekti 

 Emlak Konut Başakşehir Evleri Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen müzayedeye katılım yüksek oldu. Konutların hemen teslim ve KDV'den muaf olması müzayedeye ilgiyi artırdı. Hem oturum hem yatırım amacıyla avantajlı fiyatlardan teklif alınan konutlarda 1+1'ler katılımcıların ilgi odağıydı. 


 İstanbul genelinde gayrimenkul yatırımcılarının ilgi odağı olan evler; yakın zamanda açılmış olan 3. Köprü bağlantısı, yapımı devam eden 3. Havalimanı'na yakınlığı ile sahiplerine katma değer sağlıyor. Başakşehir Kayabaşı'nda Emlak Konut projesinin son parselinde satışa çıkan 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan dairelerin fiyatları 186 Bin TL'den başlıyor. Mülk sahiplerine farklı yaşam alanları sunan proje inşaatı süren Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi ile botanik bahçenin arasında yer alıyor. İstanbul Avrupa Yakası'nın cazibe merkezi olmaya başlayan Başakşehir'de açık artırmaya çıkan konutlar hemen teslim ediliyor. 


Geri Dön