20 / 04 / 2024

Emlak Konut Bulvar İstanbul kampanyası!

Emlak Konut Bulvar İstanbul kampanyası!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Emlak Konut Bulvar İstanbul kampanyası başladı. Sağlık Kent'e, Atatürk Olimpiyat Stadı'na ve metro istasyonuna yürüme mesafesinde olan projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.



Bulvar İstanbul Rezidans İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor. Teslimlerin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşeceği projede 1.555 adet konut yer alıyor.


Emlak Konut  Bulvar İstanbul  kampanyası kapsamında kredi ödemeleri 1 yıl sonra yapılıyor. Proje  TOKİ  ve Emlak Konut GYO güvencesiyle, Özkar ile Özülke İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Başakşehir Bulvar İstanbul'da daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks, 6 oda 1 salon dubleks ve 7 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandı. Proje 110 bin metrekare arsa alanına üzerinde yükseliyor.


Bulvar İstanbul Evleri konum olarak Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, Atatürk Olimpiyat Stadı’na ve metro durağına 1 kilometre, TEM otoyoluna 5 dakika, ikinci köprüye 20 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Emlak Konut Bulvar İstanbul kampanyası!

Daire fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteren Bulvar İstanbul'da yüzde 10 peşin ödeme yapılıyor, kalan yüzde 90'lık kısım için kullanılan banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor. 


Kayaşehir Bulvar İstanbul'un sosyal alanları kütüphane, kitap okuma odası, çocuk oyun kulübü, göletler, lounge alanı, kültür merkezi, butik çarşı, cep sineması, havuzlar, lavanta bahçeleri, zen bahçeleri, yürüyüş ve koşu alanından oluşuyor. 


Bulvar İstanbul satış ofisi 

Telefon: 444 66 10 

Web adresi: www.bulvaristanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön