26 / 04 / 2024

Emlak Konut Cadde Flora ihale sonuçları açıklandı mı?

Emlak Konut Cadde Flora ihale sonuçları açıklandı mı?

Firma: İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Cadde Flora

Kuzey Marmara Otoyolu’na yakın bir bölgede bulunan Cadde Flora Bahçekent'te yer alan 260 adet ticari ünite bugün açık artırma ile satışa sunuldu. Peki Emlak Konut Cadde Flora ihale sonuçları açıklandı mı?



Cadde Flora Bahçekent projesi 74 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Toplam 22 bin metrekare rekreasyon alanından oluşan projede 260 adet ticari ünite mevcut.


Başvuruları 25 Nisan Cumartesi günü sona eren Cadde Flora'da ticari ünitelerin fiyatları KDV hariç 195 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Proje Kuzey Marmara Otoyolu’na, 3. Havalimanı’na, E-5’e ve TÜYAP fuar alanına yakın mesafede yükseliyor.


Yaklaşık 1 milyon kişinin yaşadığı bölgede olan  Cadde Flora  Bahçekent'te market, kuaför, etkinlik alanları, restoran ve giyim mağazaları, süs havuzları ve yeşil alanlar, eczane, kafe gibi sosyal donatı alanları mevcut.


Emlak Konut Cadde Flora ihale sonuçları açıklandı mı?

Açık artırma usulüyle bugün satışa sunulan Cadde Flora Bahçekent ihalesi ile ilgili sonuçlar henüz yayınlanmadı. İhale detayları açıklandığında sitemizde yer alacak. 


Bahçekent Cadde Flora satış ofisi 

Telefon: 444 58 13

Web Adresi: www.caddeflora.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön