25 / 04 / 2024

Emlak Konut Esenler Havalimanı Mahallesi kentsel dönüşüm ihalesine 6 teklif geldi!

Emlak Konut Esenler Havalimanı Mahallesi kentsel dönüşüm ihalesine 6 teklif geldi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. İstanbul Esenler Havalimanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı 1. Etap 1. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesine 6 teklif geldi...




Esenler kentsel dönüşüm projelerinden birisi olan Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, Emlak Konut GYO tarafından yapılacak.


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Esenler Belediyesi ve Esenler İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ESKON) arasında 28 Şubat 2013 tarihinde işbirliği protokolü imzalanmıştı. 


Dünden Bugüne Esenler Emlak Konutları! haberi için TIKLAYINIZ


Emlak Konut GYO Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi için yapılan ihalede 6 firma teklifleriyle yarıştı. 


1 Nisan 2014 tarihinde gerçekleştirilen ihaleye en yüksek teklifi 56 milyon TL ile Mustafa Ekşi İnşaat verirken, ikinci yüksek teklifi 55 milyon TL ile İlkyapı İnşaat, üçüncü yüksek teklifi ise 50 milyon 125 bin TL ile Nuhoğlu İnşaat verdi...


Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz projelerinden İstanbul Esenler Havalimanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı 1. Etap 1. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesinin sonucuna dair bilgiler ekte yer almaktadır. 



İhaleye katılan firmalar ve teklifler için tıklayın



Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


Geri Dön