26 / 04 / 2024

Emlak Konut Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Firma: Teknik Yapı

Proje: Evora İstanbul

Evora İstanbul Tuzla'da son 300 adet daire ve 35 adet dükkan açık satışa sunuldu. Projede 50 ay 0 faiz imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. Peki Emlak Konut Evora İstanbul fiyatları ne kadar?



"Emlak Konut  Evora İstanbul  fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen proje 44 blok şeklinde dizayn edildi.


Evora İstanbul Evleri'nde yüzde 12 indirim avantajı ile ödeme yapılabiliyor. Projede yer alan daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.


Metro, E-5, Sabiha Gökçen Havalimanı'na, Tem ve Tuzla sahiline yakın bir bölgede bulunan Evora İstanbul Konutları İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da yükseliyor. Projede teslimler hemen yapılıyor.


Tuzla Evora İstanbul Konutları açık ve kapalı otopark, deniz manzaralı yürüyüş alanları, mağazalar, futbol, basketbol ve voleybol sahaları, banka şubeleri, eğitim kurumları, kafeler, oyun parkları, özel açık havuzlar, eğitim kurumları, çocuk parkları gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Emlak Konut Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Teknik Yapı imzası taşıyan Evora İstanbul Tuzla Evleri'nde daireler 154 bin 300 TL'den başlayan fiyatlarla satış sunuluyor. Proje toplam 4 bin 979 adet konut ve 100 adet dükkandan meydana geliyor.


Evora İstanbul ulaşım: Aydıntepe Mah. Edebali Cad. No:67 Tuzla -  İstanbul 


Emlak Konut  Teknik Yapı  iletişim

Telefon: 0216 392 41 00

Web Adresi: www.evoraistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön