05 / 05 / 2024

Emlak Konut Gebze'de Makro İnşaat'a konut yaptıracak!

Emlak Konut Gebze'de Makro İnşaat'a konut yaptıracak!

Makro İnşaat, 34 milyon 799 bin 999 TL´lik teklif ile ipi göğüsleyen taraf oldu



Emlak Konut'un Gebze'de yaptıracağı 524 konut ve çevre düzenlemesi ihalesi için yapılan ihalede Makro İnşaat, 34 milyon 799 bin 999 TL´lik teklif ile ipi göğüsleyen taraf oldu.

Emlak Konut´un Kocaeli Gebze´de yaptırmak istediği 524 konutluk ihale, 28 Haziran´da çoğunluğu Kocaeli'nde faaliyet gösteren 17 firmanın şaşırtan ilgisi ve katılımı ile gerçekleşmişti. İstanbul'un büyük firmalarının ilgi göstermediği ihalede Makro İnşaat 34 milyon 799 bin 999 TL ile en düşük teklif veren firma olurken en yüksek fiyat 50 milyon 484 bin 530 TL ile Gürbüz İnşaat'tan gelmişti. İhale komisyonunun yaptığı değerlendirme sonucu 524 konutu Makro İnşaat´ın üstlenmesine karar verildi.

Yapılan açıklamalara göre Kocaeli Gebze'de yaptırılacak olan 524 konut tünel kalıp sistemiyle inşa edilecek. Konutlara ek olarak konvansiyonel kalıp sistemiyle 3 ticari ünite, 1 sosyal tesis, ada içi altyapı, imar yolları ve çevre düzenleme işleri de 524 konut inşasına ek olarak yerine getirilecek. İhaleyi alan Makro İnşaat on gün içinde arsayı kurumdan teslim alacak. İşe başlayan firma 730 gün içinde tüm işleri bitirerek konutları, sosyal tesisleri ve çevre düzenleme işlerini bitirerek kuruma teslim edecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön