19 / 04 / 2024

Emlak Konut genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Emlak Konut genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre  Emlak Konut genel kurul toplantı sonucunu yayınladı. 


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklama şöyle;


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin 2015 yılına ait Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı , 14 Nisan 2016 Perşembe günü saat 10:00'da Barbaros Mah., Mor Sümbül Sok. No:7/2 B Ataşehir, İstanbul adresindeki Genel Müdürlük Binası'nda, T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü'nün 13.04.2016 tarih ve 15304315 sayılı yazısı ile görevlendirilen Bakanlık Temsilcisi Sn. Devrim DEMİRCAN'ın gözetiminde yapılmıştır. Türk Ticaret Kanunu'nun 414. Maddesi ve esas sözleşmede öngörüldüğü şekilde Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nin 16 Mart 2016 tarih ve 9033 sayılı baskısında, Yenigün Gazetesi'nin 12 Mart 2016 tarihli baskısında ve Şirketimizin www.emlakkonut.com.tr internet adresinde ilan edilmek suretiyle ve ayrıca adresini bildiren pay sahiplerine 03.03.2016 tarihinde iadeli taahhütlü mektupla ve aynı zamanda Kamuyu Aydınlatma Platformu ve Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş.'nin Elektronik Genel Kurul Sistemi'nde toplantı gününün ve gündeminin bildirilmesi suretiyle, süresi içinde yapılmıştır. Olağan Genel Kurul Gündemindeki maddeler ekteki toplantı tutanağında belirtildiği gibi oy çokluğuyla kabul edilmiş ve gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.



Geri Dön