29 / 03 / 2024

Emlak Konut GYO 8 aylık satış raporunu yayınladı!

Emlak Konut GYO 8 aylık satış raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 2015 Ağustos Ayı Satışı Tamamlanmış Bağımsız Bölümlerin raporlarını yayınladı.



Emlak Konut GYO Açıklama:


Şirketimiz tarafından geliştirilen projelerde, 1 Ocak - 31 Ağustos 2015 tarihleri itibariyle, toplamda 4.102.604.263,30 TL (KDV Hariç) değerinde, 6.987 adet bağımsız bölümün satışı (ön satışlar dahil) gerçekleştirilmiştir. 


Ağustos ayı içerisinde satışı (ön satışlar dahil) gerçekleşen bağımsız bölüm sayısı ise 1.024 adettir. Bu bağımsız bölümlerin KDV hariç peşin satış değeri ise toplam 487.435.084,62 TL dir

Aylık ve yıllık dönemler göz önünde bulundurularak hazırlanan satışı tamamlanmış (ön satışlar dahil) bağımsız bölümler raporu ekte PDF dosya olarak sunulmaktadır.


Yıllık ve aylık satış dağılım tablolarında belirtilen satış rakamlarının belirlenme süreci, alıcının noter huzurunda sözleşmelerini imzalaması, peşinat tutarının yatırılması ve sözleşmelerin Şirketimiz tarafından onaylanması ile tamamlanmaktadır. Bu işlemlerin tamamlanması zaman alabilmektedir. 

Bu nedenle bir önceki ay veya aylarda açıklanan satış rakamlarının artması söz konusu olabilmektedir. Satışlara ilaveler olabileceği gibi alıcıların cayma haklarını kullanmaları ve iptallerden kaynaklanan azalmalar da söz konusu olabilir. 

Paylaşımlarda Yüklenicilere kalan bağımsız bölümler de satış rakamlarına yansıtılmıştır. Opsiyonlar satış adetlerinde dikkate alınmamaktadır.


dosya için tıklayınız tıklayın


Geri Dön