28 / 03 / 2024

Emlak Konut GYO Alemdağ'a 1173 konut yaptıracak

Emlak Konut GYO Alemdağ'a 1173 konut yaptıracak

Emlak Konut  GYO emlak konutları inşaatları ile ada içi altyapı ve çevre düzenleme işleri yaptırılacak



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. İstanbul Alemdağ emlak konutları inşaatları ile ada içi altyapı ve çevre düzenleme işleri için ihale açtı.

 Ön yeterlik değerlendirilmesi sonucu yeterliği tespit edilenler arasından ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kriterlere göre sıralanarak listeye alınan 5 (beş) aday teklif vermeye davet edilecek. Ön yeterlilik değerlendirmesi Atatürk Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, Gardenya Plaza No:11/B Kat:1-8 Ataşehir/İSTANBUL adresinde 1 Mart 2010 tarihinde yapılacak.

Ön yeterlilik konusu yapım işleri İstanbul, Çekmeköy Alemdağ Mahallesi'nde Tünel kalıp sistemiyle 1.173 adet konut inşaatı, konvansiyonel kalıp sistemiyle; 19 adet villa inşaatı,1 adet 28 derslikli ilköğretim' okulu ve spor salonu inşaatı, 1 adet kafeterya, site yönetimi, sosyal tesis ve kapalı otopark inşaatı, 1 adet camii subasman inşaatı, ada içi altyapı ve çevre düzenleme işleri yaptırılacak.

Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak ve işler yer tesliminden itibaren 900 takvim gününde bitirilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız!



Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Emlak Konut'un Alemdağ projeleri

Emlak Konut GYO, Alemdağ'da 1.173 konut ve 19 villa yaptıracağını açıkladı. Konut inşaatlarının yanı sıra altyapı, çevre düzenleme, okul ve spor salonu ve diğer sosyal donatıların inşa edileceğinin de belirtildiği açıklamada, ön yeterlik değerlendirilmesi sonucu yeterliği tespit edilenler arasından kriterler doğrultusunda sıralanarak listeye alınan 5 adayın teklif vermeye davet edileceği kaydedildi. 
Ön yeterlilik değerlendirmesinin 1 Mart'ta yapılacağının belirtildiği açıklamada, yer tesliminin yapıldığı tarihten itibaren inşaat çalışmalarının 900 iş gününde bitirileceğinin altı çizildi.
Tebernüş Kireçci


Geri Dön