26 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Gebze'de 524 konut yaptıracak

Emlak Konut GYO Gebze'de 524 konut yaptıracak

Emlak Konut GYO A.Ş. Kocaeli Gebze'de yaptıracağı 1. etaptaki 524 konut için ihale açtı



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Gebze'de yaptıracağı 1. etaptaki 524 konut için ihale açtı. Yapılan açıklamalara göre Kocaeli Gebze'de yaptırılacak olan 524 konut tünel kalıp sistemiyle inşa edilecek. Konutlara ek olarak konvansiyonel kalıp sistemiyle 3 ticari ünite, 1 sosyal tesis, ada içi altyapı, imar yolları ve çevre düzenleme işleri de 524 konut inşasına ek olarak yerine getirilecek.

Kocaeli Gebze Güzeller Mahallesi'ndeki konutlar açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhaleyi alan firma on gün içinde arsayı teslim alacak ve 730 gün içinde tüm işleri bitirerek kuruma teslim edecek.

İhale Emlak Konut GYO'nun Atatürk Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, Gardenya Plaza No:11/B Kat:1-8 Ataşehir/İSTANBUL adresinde 28 Haziran 2010 tarihinde saat 14.30'da gerçekleştirilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Detaylı bilgi için tıklayın...

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Emlak Konut GYO'dan Gebze'de 524 konut
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kocaeli Gebze'de yaptıracağı 1. etaptaki 524 konut için ihale açtı. Yapılan açıklamalara göre Kocaeli Gebze'de yaptırılacak olan 524 konut tünel kalıp sistemiyle inşa edilecek.
Konutlara ek olarak konvansiyonel kalıp sistemiyle üç ticari ünite, bir sosyal tesis, ada içi altyapı, imar yolları ve çevre düzenleme işleri de 524 konut inşasına ek olarak yerine getirilecek. Kocaeli Gebze Güzeller Mahallesi'ndeki konutlar açık usulle ihale edilecek. İhaleyi alan firma on gün içinde arsayı teslim alacak ve 730 gün içinde tüm işleri bitirerek kuruma teslim edecek. İhale Ataşehir'de bulunan Emlak  Konut GYO ofisinde, 28 Haziran 2010 tarihinde saat 14.30'da gerçekleştirilecek.
Milliyet


Geri Dön