28 / 03 / 2024

Emla Konut Kayabaşı'na ticaret merkezi yaptıracak!

Emla Konut Kayabaşı'na ticaret merkezi yaptıracak!

Emlak Konut GYO, Başakşehir Kayabaşı 1. etapta arsa satışı karşılığı ticaret merkezi yaptıracak



Emlak Konut GYO,  Küçükçekmece Kayabaşı 1. Etap'taki ticaret alanlı 24 bin 532 metrekare büyüklükteki arsaya 36 bin 798 metrekare ticaret alanı yaptıracak. Gelir paylaşımı metoduyla yapılacak olan ihale 1 Temmuz 2010 tarihinde saat 14.30'da Emlak Konut GYO'nun İstanbul merkezinde ilk oturumu gerçekleştirilecek.

Ticaret alanının plan notlarına bakıldığında Başakşehir Kayabaşı'ndaki ticaret alanına iş merkezi, ofis, büro, avm, çok katlı mağaza, çarşı, konaklama merkezi, otel, motel, rezidans,sinema, tiyatro, müze, lokanta, banka, finans kurumları, özel eğitim ve sağlık üniteleri yapılabileceği görülüyor. Plan notlarının bir başka ve önemli ayrıntısı ise yapılacak olan binaların yüksekliğinin serbest bırakılması.
Hüseyin BELİBAĞLI /emlakkulisi.com

Detaylı bilgi için tıklayın...

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

TOKİ Kayabaşı'na ticaret merkezi yaptıracak
TOKİ,  Küçükçekmece Kayabaşı 1.  etaptaki ticaret alanı  imarına sahip 24 bin 532 metrekare büyüklükteki arsaya 36 bin 798 metrekare ticaret alanı yaptıracak. Gelir paylaşımı metoduyla yapılacak olan ihalenin ilk oturumu 1 Temmuz 2010 tarihinde saat 14.30'da Emlak Konut GYO'nun İstanbul'daki merkezinde gerçekleştirilecek.
Ticaret alanının plan notlarına bakıldığında Başakşehir Kayabaşı'ndaki ticaret alanına iş merkezi, ofis, büro, avm, çok katlı mağaza, çarşı, konaklama merkezi, otel, motel, rezidans, sinema, tiyatro, müze, lokanta, banka, finans kurumları, özel eğitim ve sağlık üniteleri yapılabileceği görülüyor. Plan notlarının bir başka ve önemli ayrıntısı ise yapılacak olan binaların yüksekliğinin serbest bırakılması.
Milliyet


Geri Dön