25 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Sofa Loca!

Emlak Konut GYO Sofa Loca!

Firma: Baş Yapı-Solar Yapı-Emlak Konut GYO

Proje: Sofa Loca

Baş Yapı ve Solar Yapı ortaklığı, Emlak Konut GYO güvencesiyle yaşama geçirilen Emlak Konut GYO Sofa Loca projesinde yer alan daireler için ön talep toplanıyor. Proje, Ankara Etimesgut bölgesinde inşa ediliyor...



Emlak Konut GYO Sofa Loca projesinde yer alan dairelerin satış sürecine Kasım ayı içerisinde başlanması öngörülüyor. Projenin yüzde 70'i yeşil alan için ayrıldı. 


3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tiplerinden meydana gelen  Ankara  Sofa Loca projesi, 18 bin 228 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 


Emlak Konut GYO Sofa Loca, Ankara Etimesgut bölgesinde yaşama geçiriliyor. Proje, Baş Yapı ve Solar Yapı ortaklığı, Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. 


Sofa Loca Ankara projesinin sosyal alanları arasında; fitness, squash salonu, spor salonları, hamam, kapalı yüzme havuz, havuz başı kafeterya, 7/24 güvenlik ve her daireye kapalı otopark yer alıyor. 


Emlak Konut GYO Sofa Loca içerisinde yer alan dairelerin alanlarının 180 ile 270 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje, Ankara'da, Başkent Üniversitesi Kampüsü’nün hemen yanında konumlanıyor. 


Toplam  150 adet daire ve 6 adet ticari üniteden oluşan Sofa Loca Residence projesi, Konutkent’in karşısındaki arsa üzerinde hayata geçiriliyor. 


Emlak Konut GYO iletişim

Web: http://sofaloca.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön