20 / 04 / 2024

Emlak Konut Hoşdere 5. Etap ihalesine en yüksek teklif Cihan İnşaat'tan!

Emlak Konut Hoşdere 5. Etap ihalesine en yüksek teklif Cihan İnşaat'tan!

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ikinci oturumu bugün gerçekleştirildi. İhaleye en yüksek teklif Cihan İnşaat'tan geldi.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ikinci oturumu bugün gerçekleştirildi. 


Birinci oturumunda 6 firmanın teklif verdiği ihaleye, ikinci oturumda sadece 3 firmadan teklif geldi. En yükek teklifi Cihan İnşaat verdi.


Emlak Konut Hoşdere 5. Etap arsa ihalesinin ikinc oturumunda Cihan İnşaat arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak 156 milyon 500 bin TL, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak ise 626 milyon TL teklif verdi.


İzka İnşaat - Sıtar İnşaat ihalede 151 milyon 100 bin TL teklif verirken, Dağ Mimarlık ve Mühendislik ise 140 milyon TL teklif sundu. İhalenin birinci oturumunda en yüksek teklifi Dağ Mimarlık Mühendislik vermişti.  Ak Yapı İnşaat ve Be-ma İnşaat - Osmanbey Emlak ihalenin ikinci oturumunda çekildi.


Hayat Park, Bahçekent Flora, Tual Bahçekent, Avrupark ve Bahçekent Emlak Konutları gibi projelere komşu konumda olan arsaya iş merkezi, AVM, yönetim merkezi, otel, motel, rezidans, konaklama tesisleri, sinema, tiyatro, müze, kültürel tesis alanları, ticaret, ofis, büro, lokanta, gazino, çarşı, çok katlı mağazalar, banka, finans kurumları, özel eğitim alanları, özel sağlık tesisi alanları, özel spor alanları, kat otoparkları yapılabilir.


Emlak Konut Hoşdere 5. Etap ihalesine 50 milyon TL teklif!


Emlak Konut Hoşdere 5. Etap ihalesine en yüksek teklif Cihan İnşaat tan!


Arsa bilgisi:

1-) 701 ada 2 parsel numaralı T3 ticaret alanı imarlı arsanın emsale esas inşaat alanı 49 bin 707 metrekare, emsal değeri 2,50, arsa alanı ise 19 bin 883 metrekare,

2-) 701 ada 3 parsel numarası T3 ticaret alan imarlı arsanın emsale esas inşaat alanı 53 bin 28 metrekare, emsal değeri 2,50, arsa alanı 21 bin 211 metrekare,

3-) 702 ada 3 parsel numaralı T2 ticaret imarlı arsanın emsale esas inşaat alanı 925 metrekare, emsal değeri 1,00, arsa alanı ise 925 metrekare olarak açıklandı.


İhale sonucu için tıklayın


Esra Nur AÇKI / Emlakkulisi.com


Geri Dön