20 / 04 / 2024

Emlak Konut Ispartakule Evleri için yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut Ispartakule Evleri için yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. etap 1.Etap 1.Kısım Konut, Ticaret ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi ve 2.Kısım Konut, Okul ile Adaiçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi için yüklenici firmalara yer teslimi yapıldı...




Emlak Konut GYO, Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. etap 1.kısım ve 2. kısım için 27 Ağustos 2015 tarihinde ihaleye çıkmıştı. 29 firmanın katıldığı ihalede 1. etap 1.Etap 1.Kısım Konut, Ticaret ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi, 268 milyon 650 bin TL teklif veren Yörük Yapı - Ermit Mühendislik İş Ortaklığı almıştı.


Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.Etap 2.Kısım Konut, Okul ile Adaiçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi ise ihaleye 239 milyon 900 bin TL teklif veren Balpa İnşaat'ın olmuştu.


Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. etap 1. kısım ve 2. kısım için Balpa İnşaat ve Yörük Yapı-Ermit Mühendislik Ortaklığı ile Emlak Konut GYO arasında sözleşmeler 19 Eylül 2015 tarihinde imzalandı. 


Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklamaya göre, Emlak Konut Ispartakule Evleri projesinin 1. etap 1. kısım inşaat çalışmaları için Yörük Yapı-Ermit Mühendislik Ortaklığı'na ve 2. kısım inşaat çalışmaları için Balpa Yapı'ya bugün yer teslimi yapıldı.



Emlak Konut Ispartakule Evleri ihalesi Yörük-Ermit ve Balpa'da!



Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Geri Dön