29 / 03 / 2024

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde 15 bin TL peşinatlık kampanya!

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde 15 bin TL peşinatlık kampanya!

Türkiye’nin konut ihtiyacını karşılamak üzere yatırımlarını aralıksız sürdüren Emlak Konut GYO, ‘Emlak Konut Ispartakule Evleri’yle dar ve orta gelirli vatandaşı ev sahibi yapmayı hedefliyor.



15 bin lira peşinat ve 240 ay vadeyle konut sahibi olma imkanı sağlayacak olan ‘Emlak Konut Ispartakule Evleri’nde taksit ödemeleri de teslimden sonra başlayacak.


Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), konut edindirme faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Son 11 yılda 100 bin bağımsız bölüme ulaşan ve gayrimenkul sektöründeki çalışmalarına artan bir hızla devam eden Emlak Konut GYO, şimdi de Avcılar’da konumlanan ‘Emlak Konut Ispartakule Evleri Projesi’yle alt ve orta gelir grubuna yönelik konut projesiyle ev sahibi olmak isteyenlerin ihtiyacını karşılıyor. Şehit aileleri, gazi ve engelliler düşünülerek projelendirilen ‘Emlak Konut Ispartakule Evleri’ özel ödeme koşullarıyla dikkat çekiyor.



1.500 KONUT SATILACAK

Toplam 1.500 konutun kuraya sunulacağı ve 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 şekilde tasarlanan projede, 15 bin liradan başlayan ve 240 aya varan vadeyle ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Alt ve orta gelir grubu için ayrı ayrı ödeme planları oluşturan Emlak Konut GYO’dan yapılan açıklamada “Taksitlerin konut teslimine başlanması kaydıyla kalan tutara her 6 ayda bir TÜFE uygulanarak ve 240 aya varan vadelerle TÜFE’li satış yöntemiyle satılması öngörülmektedir” denildi.




Toplam inşaat alanı 448 bin 726 m² olan Ispartakule Emlak Konutları projesi; 20 adet 1+1, 694 adet 2+1, 1.025 adet 3+1, 110 adet 4+1’den oluşan toplam 1.849 adet konut ile 33 adet ticari üniteyi bünyesinde barındırıyor. Projede ayrıca kapalı spor salonu, anaokulu ile bir de konferans salonunu içerisinde barındıran 24’er derslikli ilk ve ortaöğretim okulu yer alıyor.


AKVARYUM VE SÜS HAVUZLARI DİKKAT ÇEKİYOR


Konut, ticari alanlar, kapalı ve açık otoparklar, yeşil alanlar ve güvenlikli yaşam alanlarıyla dikkat çeken ‘Emlak Konut Ispartakule Evleri’nde sosyal alanların yanında bir 100 m²’lik tuzlu su akvaryumu da yer alıyor. 3.300 m²’lik süs havuzları ve 654 m²’lik kum havuzu da projenin dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor. Projede yer alan diğer detaylar arasında ise ‘daire girişlerinde çelik kapı, mutfaklarda ocak-davlumbaz-fırın, kapalı otoparklarda sprinkler yangın söndürme sistemi, duman egzoz havalandırma sistemi, bağımsız bölümlerde ısı/ses yalıtımı, merkezi ısıtma, sıcak su üretimi ısı istasyonu, ortak alanların enerji maliyetlerini düşürmek için çatılarda güneş panelleri ve projesinde belirtilen sayıda kapalı otoparklarda elektrikli şarj üniteleri’ dikkat çekiyor. 



Öte yandan; blok aralarındaki avlular da komşuluk üniteleri düşünülerek tasarlanan site projesinde bir de kapalı yüzme havuzu planlanıyor. 



2.5 MİLYAR TL’LİK SATIŞLA İLK YARI HEDEFİNİ AŞTI

Emlak Konut GYO, mayıs ayında 1.051 bağımsız bölüm karşılığı 524 milyon TL tutarında satış gerçekleştirdi. Emlak Konut’tan konuya ilişkin yapılan açıklamada ise “Bu satışlarla, Emlak Konut GYO’nun ilk beş aylık satış miktarı 4 bin 071 adede, toplam tutarı da 2 milyar 570 milyon TL’ye ulaşmıştır. Bu satış rakamıyla ilk yarı hedefimiz olan 2 milyar 044 milyon TL’nin 5’inci ay sonu itibariyle aşıldığı, satış adedi göz önünde bulundurulduğunda ise yine ilk yarı hedefimiz olan 4 bin 141 adet bağımsız bölüm satışına mayıs ayı sonu itibariyle büyük ölçüde yaklaşıldığı görülmektedir” denildi. 


Geri Dön