24 / 04 / 2024

Emlak Konut Kayabaşı 5. etap arsa ihalesi bugün!

Emlak Konut Kayabaşı 5. etap arsa ihalesi bugün!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı; Başakşehir Kayabaşı 5. etap arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi bugün saat 14.30'da açık ihale usulü ile kapalı zarf teklif alma yöntemiyle ihaleye çıkıyor.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı; Başakşehir Kayabaşı 5. etap arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi bugün ihaleye çıkıyor. Söz konusu ihale saat 14.30'da açık ihale usulü ile kapalı zarf teklif alma yöntemiyle yapılacak. 


İkinci oturumu pazarlık açık artırma ile yapılacak Emlak Konut Başakşehir Kayabaşı 5. etap işi kapsamında arsalar konut alanı, ticaret alanı ve park alanı olarak belirlendi. Emsale esas inşaat alanı 118.360,76 metrekare olarak belirlenen Emlak Konut Başakşehir Kayabaşı 5. etapta toplam alan 103.277,02 metrekareden meydana geliyor. 


Ticaret alanında iş merkezi, ofis, büro, alışveriş merkezi, çok katlı mağaza, çarşı, konaklama tesisleri, otel, motel, sinema, rezidans, tiyatro, müze, lokanta, banka, finans kurumları, kat otoparkı, özel eğitim ve özel sağlık üniteleri yapılabilir ya da bu işlevler birlikte kullanılabilir. 


Emlak Konut Kayabaşı 5. etap arsa ihalesi bugün!


- İhaleye Katılabilme Şartları:


1. Yerli gerçek veya tüzel kişiler, tek başlarına veya kendi aralarında iş ortaklığı oluşturmak suretiyle ihaleye katılabilirler.


2. Yabancı gerçek veya tüzel kişiler tek başlarına ihaleye katılamazlar. Ancak, yerli gerçek veya tüzel kişiler ile iş ortaklığı oluşturmak suretiyle ihaleye katılabilirler.


3. İş ortaklıklarında, pilot ortağın, iş ortaklığının en fazla hissesine sahip olması zorunludur.


4. Konsorsiyumlar ihaleye katılamazlar.


5. İhaleye katılacak İsteklilerin, ihale dosyasını Şirketten temin etmeleri zorunludur. İş ortaklığı oluşturmak suretiyle ihaleye katılacak olanlardan her hangi birinin, ihale dosyasını Şirketten temin etmeleri yeterlidir.




Geri Dön