29 / 03 / 2024

Emlak Konut Kayabaşı 5. Etap ihalesini kim kazandı?

Emlak Konut Kayabaşı 5. Etap ihalesini kim kazandı?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumunu Tahincioğlu Gayrimenkul - Nida İnşaat 407 milyon 588 bin TL teklifle kazandı.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu bugün gerçekleştirildi. İhalenin 1. oturumu 30 Nisan'da yapıldı.


Emlak Konut Başakşehir Kayabaşı 5. Etap ihalesine en yüksek teklif Tahincioğlu Gayrimenkul-Nida İnşaat'tan geldi. Tahincioğlu, Emlak Konut'a 407 milyon 588 bin TL teklif sundu. 


Emlak Konut Kayabaşı 5. Etap ihalesine en yüksek 2. en yüksek teklif Mesa Mesken'den 371 milyon 260 TL olarak, 3. en yüksek teklif Artaş İnşaat'tan 359 milyon 100 bin TL olarak, 4. en yüksek teklif Sur Yapı'dan 353 milyon 400 bin TL olarak ve 5. en yüksek teklif ise İpekar İnşaat'tan 340 milyon 80 bin TL olarak geldi. İhale henüz değerlendirme aşamasında.


İhale detayları için tıklayın


Emlak Konut Kayabaşı 5. Etap arsa satışı karşılığı gelir paylaşaım işi ihalesinin 1. oturumunda en yüksek teklif İpekar İnşaat-Çinkom Çinko Kurşun İş Ortaklığı'ndan gelmişti. İhalenin 2. oturumunda firme en yüksek 5. teklifte bulundu. 


İhalenin 1. oturumunda ne olmuştu?


Emlak Konut Kayabaşı 5. Etap ihalesini kim kazandı?


Başakşehir Kayabaşı 5. Etap arsası hakkında; 

Toplam 103.277,02 metrekareden meydana gelen Emlak Konut Başakşehir Kayabşı 5. Etap arsası konut alanı, ticaret alanı ve park alanı olarak belirlendi. Ticaret alanında iş merkezi, ofis, büro, alışveriş merkezi, çok katlı mağaza, çarşı, konaklama tesisleri, otel, motel, sinema, rezidans, tiyatro, müze, lokanta, banka, finans kurumları, kat otoparkı, özel eğitim ve özel sağlık üniteleri yapılabilir ya da bu işlevler birlikte kullanılabilir. 



İhale daha önce iptal edildi

Emlak Konut Kayabaşı 5. Etap arsa ihalesi daha önce iptal edilmişti. Yıldızlar İnşaat - HKM İnşaat İş Ortaklığı'nın 475 milyon 752 bin lira ile kazandığı ihale daha sonra Emlak Konut GYO atrafından uygun bulunmadığı için iptal edilmişti. 


Emlak Konut'un iptal açıklaması





Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com 



Geri Dön