18 / 04 / 2024

Emlak Konut Kayabaşı arsasına en yüksek teklif Tek Çelik-Tokal-Buket İnşaat ortaklığından!

Emlak Konut Kayabaşı arsasına en yüksek teklif Tek Çelik-Tokal-Buket İnşaat ortaklığından!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Kayabaşı arsasına en yüksek teklif Tek Çelik-Tokal-Buket İnşaat ortaklığından geldi...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Kayabaşı arsasına en yüksek teklif Tek Çelik-Tokal-Buket İnşaat ortaklığından geldi. Ortaklık arsaya 100 milyon TL teklif verdi.


İstanbul Başakşehir Kayabaşı 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi saat 14:30' da yapıldı.


Ticaret alanı, konut alanı, dini tesis alanı, park alanı ve meydan alanının dahil olduğu ihalenin toplam inşaat alanı 213.094,10 olarak belirlendi.


Emlak Konut Başakşehir Kayabaşı arsasına en yüksek teklif veren ikinci firma 66 milyon 400 bin TL ile İhlas Yapı-İhlas Holding ortaklığı olurken, üçüncü en yüksek teklifi ise 60 milyon 500 bin TL ile Seha İnşaat-Fuzul Yapı-Zirve İletişim ortaklığı verdi.


Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz projelerinden "İstanbul Başakşehir Kayabaşı 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi"  ihalesinin 1. Oturumu 27.03.2014 tarih saat 14:30 da yapılmıştır.


İhaleye katılan istekliler ve Teklifleri;


Söz konusu ihaleye 7 (Yedi) istekli katılmıştır.


İsteklilere ait teklif zarfları içerisindeki belgelerin ihale komisyonu tarafından ayrıntılı değerlendirilmesinden sonra, İhalenin Pazarlık - Açık Artırma bölümünü içeren 2. Oturumu ileriki bir tarihte yapılacak olup, isteklilere ihalenin 2. Oturum tarihi ve saati yazı ile bildirilecektir.


Dosya için tıklayın



Melek GÜNER/Emlakkulisi.com



Geri Dön