27 / 04 / 2024

Emlak Konut Kayabaşı ne zaman teslim?

Emlak Konut Kayabaşı ne zaman teslim?

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Başakşehir Evleri

Emlak Konut Kayabaşı ne zaman teslim? sorusunun yanıtını haberimizin içinde bulabilirsiniz. Emlak Konut Kayabaşı'nda konutların ödeme planına göre 120 aya kadar vadeli ödemeler yapılıyor...




Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş İstanbul Başakşehir ilçesine bağlı Kayabaşı bölgesinde yeni projesini satışa çıkardı. Emlak Konut Kayabaşı ne zaman teslim sorusundan önce proje hakkında bilgi verelim.


Emlak Konut Kayabaşı satışları dün itibariyle başladı. Emlak Konut Kayabaşı projesinde 1000 adet konut satışa sunuldu. Emlak Konut Kayabaşı Evleri'nde konutların satışları kura yöntemi ile gerçekleştirilecek.



Emlak Konut Kayabaşı ne zaman teslim?


Emlak Konut Kayabaşı ne zaman teslim sorusuna 30 ay sonra olarak yanıt veriliyor. Emlak Konut Kayabaşı satılık daire tipleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tasarlandı. Emlak Konut Kayabaşı fiyatları 129 bin liradan başlıyor.


Hafriyat çalışmalarının devam ettiği Emlak Konut Kayabaşı Evleri projesi Bahçetepe İstanbul Konutları'nın yanında yer alıyor. Emlak Konut Kayabaşı ödeme koşulları kapsamında 120 aya kadar vade yapılıyor. Emlak Konut Kayabaşı ödemeleri teslimlerden sonra başlıyor.


Emlak Konut Kayabaşı Evleri projesinde kuraya katılacak olan kişilerden 2 bin 500 lira katılım ücreti alınıyor. Emlak Konut Kayabaşı Evleri başvuru süresi 30 Eylül 2013 Pazartesi gününe kadar devam ediyor.



Emlak Konut Kayaşehir Evleri başvuru ve satın alma taahhütnamesi için tıklayın


Emlak Konut Kayaşehir Evleri kura listesi satış fiyatları için tıklayın


Telefon: (216) 579 15 15

Web adresi: www.emlakkonut.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön