25 / 04 / 2024

Emlak Konut Kayabaşı satılık daire!

Emlak Konut Kayabaşı satılık daire!

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Başakşehir Evleri

Emlak Konut Kayabaşı satılık daire fiyatları kapsamında konutlar 139 bin TL'den başlıyor. 30 ay sonra teslimleri gerçekleşecek olan Başakşehir Evlerinde satışların son başvuru tarihi 30 Eylül 2013 olarak belirtildi...



Toplamda 1000 konuttan meydana gelen  Başakşehir Evleri  projesi lokayon olarak Başakşehir'in Kayabaşı bölgesinde konumlandırılıyor. Emlak Konut Yatırım Ortaklığı girişimi ile inşa edilen Başakşehir Evleri projesinde konutların satış süreci devam ediyor.


Emlak Konut Kayabaşı satılık daire fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim. 2 Eylül 2013'de konut satışlarına başlanan Başakşehir Evleri projesinde konut satışların başvuru tarihi ise 30 Eylül 2013 tarihinde son bulacak.


Emlak Konut Başakşehir Evlerinde yer alan dairelerin satışları kura çekilişi ile gerçekleşecek. 30 ay sonra teslimleri gerçekleşecek olan Başakşehir Evlerinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konut seçenekleri yer alıyor. 


Başakşehir Emlak Konut Evlerinde dairelerin kura çekilişine katılmak için 2 bin 500 TL veriliyor. Başakşehir Evleri Kayaşehir projesi kapsamında 120 aya kadar vadelendirme imkanı sunuluyor. Emlak Konut Kayabaşı satılık daire fiyatlarından önce projenin ödeme planı bilgisinden bahsedelim.


Emlak Konut Başakşehir Evleri ödeme planı:

- 1+1 daireler için 15 bin TL peşin verildiğinde taksitler hemen başlıyor. 20 bin TL peşin ödeme yapıldığında ise ödemeler konut teslimlerinden sonra başlıyor.

- 2+1 daireler için 25 bin TL peşin ödendiğinde taksitler satış gerçekleştikten sonra ki ay başlıyor. 30 bin TL peşinat verildiğinde kalan tutarın ödemeleri teslimde başlıyor. 

- 3+1 daireler için 35 bin TL peşinat ödendiğinde kalan tutarın taksitlerin ödemeye hemen başlanıyor. 40 bin TL peşinat ödenirse konutların ödemelerine teslimde başlanılıyor.

- 4+1 daireler için 45 bin TL peşinat ödeniyor. Kalan tutarın taksit ödemelerine ise satıştan sonra ki ay başlanıyor. Eğer 50 bin TL peşinat verilirse taksitlere anahtar teslimlerinde başlanıyor.


Emlak Konut Kayabaşı satılık daire fiyatları kapsamında projede yer alan daireler minimum 129 bin TL'den başlayarak yükseliyor.  Başakşehir Evleri Kayaşehir satış ofisi ile 0216 579 15 15 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz.


Emlak Konut GYO Başakşehir Evleri vaziyet planı:

Emlak Konut Kayabaşı satılık daire!


Emlak Konut Kayaşehir iletişim:

Telefon: 0216 579 15 15

Web adresi: www.emlakkonut.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön