25 / 04 / 2024

Emlak Konut Kayabaşı!

Emlak Konut Kayabaşı!

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Başakşehir Evleri

Emlak Konut Kayabaşı projesinde konutların satış süreci dün itibari ile başladı. 120 aya kadar taksitli konut sahibi olunabilen Başakşehir Evlerinde dairelerin teslimleri 2 buçuk yıl sonra gerçekleşecek.



1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin sunulduğu  Başakşehir Evleri  projesinde konut satışları başladı.  


Emlak Konut, Makro İnşaat ve Ak Yapı ortaklığı ile yükselen Başakşehir Evleri lokasyon olarak Kayaşehir'de konumlandırılıyor. Başakşehir Evleri satılık daire fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Emlak Konut Kayabaşı Evlerinde yer alan 1000 konutun satış kura yönetimi ile gerçekleşecek. Emlak Konut Kayabaşı Evlerinin kura çekilişine katılmak için 2 bin 500 TL para veriliyor. 


Başakşehir Evleri fiyat listesi:

Emlak Konut Kayabaşı projesinde yer alan daireler 129 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor.


Emlak Konut Başakşehir Evleri ödeme planı:

Kayabaşı Başakşehir Evlerinde konut bedeli 120 aya kadar taksitlendirilip ödenebiliyor. Emlak Konut Kayabaşı Başakşehir Evlerinde ödemeler konutların anahtar teslimlerinden sonra başlıyor.


Başakşehir Evleri teslim tarihi:

Emlak Konut Başakşehir Evleri ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2 buçuk yıl sonra cevabı veriliyor.


Emlak Konut Kayabaşı nerede?

Başakşehir Evleri nerede sorusunun yanıtı için www.havadanemlakvideo.com sitesi yapılacak olan projenin arsasını havadan görüntüledi. Havadan video için tıklayınız..


Başakşehir Evleri iletişim:

Telefon: (0216) 579 15 15

Web adresi: www.emlakkonut.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön