26 / 04 / 2024

Emlak Konut Konak 2. Etap arsasına en yüksek teklif İzka'dan!

Emlak Konut Konak 2. Etap arsasına en yüksek teklif İzka'dan!

Emlak Konut Konak 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu yapıldı. İhalede en yüksek teklifi İzka İnşaat 50 milyon TL olarak verdi.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  İzmir  Konak 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu bugün yapıldı. İhalenin 1. oturumuna 9 firma katıldı.

  

İsteklilere ait teklif zarfları içerisindeki belgelerin ihale komisyonu tarafından ayrıntılı değerlendirilmesinden sonra, ihalenin Pazarlık - Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturumu ileriki bir tarihte yapılacak. İhalenin sonucunu belirleyecek olan nihai mali teklifler 2. oturumda alınacak.


En yüksek teklif İzka'dan

Emlak Konut İzmir Konak 2. Etap arsa ihalesine en yüksek teklifi İzka İnşaat verdi. İzka İnşaat ihalede arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 500 milyon TL, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam gelir olarak ise 50 milyon TL teklif verdi.


İzka 1. Etap'a 40 milyon TL teklif verdi

Emlak Konut Konak 1. Etap arsası ihalesinin 1. oturumuna en yüksek teklifi de İzka İnşaat vermişti. İzka İnşaat arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak 40 milyon TL teklif sundu. 


Emlak Konut Konak 2. Etap ihalesinde en yüksek ikinci teklifi Torkam İnşaat ile Yılmaz İnşaat verdi. Torkam İnşaat ile Yılmaz İnşaat 20 milyon TL teklif sundu. En yüksek üçüncü teklif ise 10 milyon TL olarak Pramid Yapı-Al-Ga İnşaat İş Ortaklığı, Pekintaş Yapı-Burakcan İnşaat İş Ortaklığı ve Nida İnşaat'tan geldi. 


Emlak Konut Konak 2. Etap arsasında ticaret alanı, turizm alanı, konut, özel eğitim tesisi ve park yer alacak. Arsanın  toplam fonksiyon alanı 78 bin 558 metrekare olarak belirlendi. 


Emlak Konut Konak 2. Etap arsasına en yüksek teklif İzka dan!


Arsa bilgisi:

İzmir Konak Kuruçay Umurbey arsası C parseli ticaret+turizm+konut alanı olarak 10 bin 549 metrekare, D parseli ticaret+turizm+konut alanı olarak 32 bin 607 metrekare, E parseli özel eğitim tesis alanı olarak 5 bin 275 metrekare ve F parseli eğitim tesis alanı olarak 24 bin 537 metrekare olarak belirlendi. Arsanın toplam alanı ise 78 bin 588 metrekare. 



Emlak Konut Konak 1. Etap ihalesine en yüksek teklif İzka'dan!


Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön