24 / 04 / 2024

Emlak Konut Konya Meram Yenice arsasının sahibi belli oldu!

Emlak Konut Konya Meram Yenice arsasının sahibi belli oldu!

Emlak Konut Konya Meram Yenice arsa ihalesinin ikinci oturumu gerçekleşti. 8 firmanın katıldığı Emlak Konut Konya Meram Yenice arsa ihalesinde en yüksek teklif Torkam İnşaat-Buktor Yapı İş Ortaklığı'ndan geldi.



Emlak Konut GYO'nun, Konya Meram Yenice arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesinin ikinci oturumu gerçekleştirildi. Emlak Konut Konya Meram Yenice ihalesine ilk oturumda olduğu gibi 8 teklif geldi.


Emlak Konut Konya Meram Yenice arsasına en yüksek teklif Torkam İnşaat-Buktor Yapı İş Ortaklığı'ndan geldi. Arsa satışı karşılığı şirket payı 211 milyon 500 bin TL, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri 705 milyon TL, arsa satışı karşılığı şirket payı gelir oranı ise yüzde 30 olarak belirlendi. 


İkinci firma ise Seha İnşaat oldu. Seha İnşaat'ın teklif vermiş olduğu arsa satışı karşılığı şirket payı 155 milyon 400 bin TL, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri 518 milyon TL, arsa satışı karşılığı şirket payı gelir oranı ise yüzde 30 olarak belirlendi. 


Emlak Konut Konya Meram Yenice arsasının sahibi belli oldu!


3. sıradaki firma arsa satışı karşılığı şirket payı 153 milyon 750 bin TL, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri 615 milyon TL, arsa satışı karşılığı şirket payı gelir oranı ise yüzde 25 olarak belirlenen Makro İnşaat-Akyapı İnşaat İş Ortaklığı oldu. 


Dördüncü sıradaki firma Biberci İnşaat-Deha Gayrimenkul İş Ortaklığı oldu. Biberci İnşaat-Deha Gayrimenkul İş Ortaklığı'nın arsa satışı karşılığı şirket payı 151 milyon 200 bin TL, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri 560 milyon TL, arsa satışı karşılığı şirket payı gelir oranı ise yüzde 27'den meydana geliyor. 


Beşinci sırada arsa satışı karşılığı şirket payı 126 milyon 240 bin TL, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri 480 milyon TL, arsa satışı karşılığı şirket payı gelir oranı ise yüzde 26,30 ile Nuhoğlu İnşaat-Yapı ve Yapı İnşaat İş Ortaklığı yer alıyor. 


Altıncı sırada ise arsa satışı karşılığı şirket payı 123 milyon 500 bin TL, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri 475 milyon TL, arsa satışı karşılığı şirket payı gelir oranı ise yüzde 26 ile Mehmet Ali Ünal İnşaat-A Proje İnşaat-Tümaş Türk Mühendislik İş Ortaklığı bulunuyor. 


Hemen ardından arsa satışı karşılığı şirket payı 122 milyon 598 bin TL, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri 490 milyon TL, arsa satışı karşılığı şirket payı gelir oranı ise yüzde 25,02 ile Komyapı Hazır Beton Prefabrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi geliyor. 


Tepekent Mimarlık Danışma İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 3. sözlü turda çekildi. 72 bin 726 metrekare konut alanı, dini tesis alanı ve eğitim tesis alanı imarlı arsa için emsale essas inşaat alanı 129 bin 775 metrekare. Konut alanı olan 2 parselde emsal 2,18 ve 2,10.


1. oturum için tıklayınız


Teklif listesi için tıklayın


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön