19 / 04 / 2024

Emlak Konut Köy’de 2. etabın temeli bu yıl atılacak!

Emlak Konut Köy’de 2. etabın temeli bu yıl atılacak!

Siyahkalem Mühendislik tarafından Emlak Konut GYO ortaklığında Zekeriyaköy’de geliştirilen, yatırım değeri 1.3 milyar lirayı bulan Köy projesinde ikinci etap konutların temeli yıl sonuna kadar atılacak.



Siyahkalem Mühendislik tarafından Emlak Konut GYO ortaklığında Zekeriyaköy’de geliştirilen, toplam 1167 konut, 15 bin metrekarelik bir çarşı ve sosyal donatı alanlarından oluşan, yatırım değeri 1.3 milyar lirayı bulan Köy projesinde ikinci etap konutların temeli yıl sonuna kadar atılacak.


Köy’ün ilk etabında yer alan 462 konutun inşaatı tamamlanırken, home ofis ve apartman tipleri, çift dubleksler, sıraevler, villalar ve müstakil villalardan oluşan 550 ünitelik ikinci fazın ruhsat işlemleri tamamlandı. 200 bağımsız bölüm ve 15 bin metrekarelik açık bir Çarşıdan oluşan üçüncü etabın temeli ise 2016 yılı ortasında atılacak.



Bugüne dek satışa açılan konutların yarısının satışını tamamlayan şirket, 1. etap konutları 2017’nin ilk yarısında, 2. etap konutları ise aynı yılın sonunda teslim etmeyi planlıyor.  


Milliyet


Web: www.koy.com.tr


Geri Dön