18 / 04 / 2024

Emlak Konut Seyrantepe ihalesine en yüksek teklif Tahincioğlu'ndan!

Emlak Konut Seyrantepe ihalesine en yüksek teklif Tahincioğlu'ndan!

Emlak Konut’un Türk Telekom Arena’ya komşu Seyrantepe arazisine 26 talip çıktı. İlk oturumda Tahincioğlu 750 milyon lira teklifiyle birinci sırayı aldı.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) satışa çıkardığı “Kağıthane Seyrantepe” arazisine sektörden büyük talep oldu. İhalenin dün düzenlenen ilk oturumunda 26 teklif ve bir teşekkür sunulurken, sektörün önde gelen firmalarının ihaleye katılması dikkati çekti. Tahincioğlu-Nida İnşaat, 750 milyon liralık toplam satış geliri üzerinden yüzde 20 yani 150 milyon liralık arsa payı teklifiyle ihalede bir adım öne geçti. İhalede 25 milyon lira teklif sunanlar da oldu. İhalenin ikinci oturumunda yaşanacak rekabet ile arazinin asıl sahibi ve fiyatı belli olacak.

 

Maslak’a yakınlığı nedeniyle stratejik bir önemi bulunan Seyrantepe, metro istasyonu ve Galatasaray’a ait Türk Telekom Arena ile dikkat çekti.. Bölgede Vadistanbul, Skyland, Nurol Life gibi projeler hayata geçerken, Taşyapı’nın da proje hazırlığı bulunuyor. Bölgenin çok hızlı gelişmesi nedeniyle ihaleye de çok yüksek katılım oldu. 

 

Sektörün büyükleri rekabet edecek

 

İHALEYE katılan firmalar şöyle: “Kiler GYO-Biskon Yapı, Akfen, Artaş-Aydınlı-İnvest, Özülke, Taşyapı, Keleşoğlu-Eston-Zilal Tekstil, Başyapı-Bema, Gül İnşaat-Gül Proje, İstanbul Teknik-Fuzul-Necat-Vefa, Maya-Yılsan, Kuruluş-Sersim Day, Şua, Yılmaz, Yenigün-MGY, Eroğlu, Sur Yapı-Akpınar, Astay-Atik, Ege Yapı-Dağbaşı, Kalyon, Cihan- Yör Yapı-Konut Yapı, Tahincioğlu-Nida, Nuhoğlu-Örtaş, Tepe, Varyap, Timur-Mustafa Ekşi, İhlas-Yoluç İnşaat.” Mesa, teşekkür etti.

 


Vatan 


Geri Dön