26 / 04 / 2024

Emlak Konut Sofa Loca Ankara!

Emlak Konut Sofa Loca Ankara!

Firma: Baş Yapı-Solar Yapı-Emlak Konut GYO

Proje: Sofa Loca

Emlak Konut Sofa Loca Ankara projesi, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. Projede yer alan daireler 180 ile 270 metrekare arasında alanlara sahip...



İçerisinde 150 adet daire ve 6 adet ticari ünite bulunan Emlak Konut Sofa Loca Ankara, Emlak  Konut GYO'nun Ankara'da hayata geçireceği ilk proje olma özelliğine sahip. 


Yüzde 70'i yeşil alan için ayrılan Sofa Loca  Ankara  projesinde yer alan dairelerin satış sürecine Kasım ayı içerisinde başlanacak. Proje, 18 bin 228 metrekare alana sahip.


Teslimlerin 2016 yılının Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Ankara Emlak Konut Sofa Loca,  Başkent Üniversitesi Kampüsü’nün hemen yanında, Konutkent’in karşısındaki arsa üzerinde hayata geçiriliyor. 


Konutların ön talep sürecine devam edilen Emlak Konut Sofa Loca Ankara projesinde yer alan daireler; 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Ankara Sofa Loca projesi; fitness, squash salonu, spor salonları, hamam, kapalı yüzme havuz, havuz başı kafeterya, 7/24 güvenlik ve her daireye kapalı otopark gibi sosyal alanları içerisinde barındırıyor. 


Konutların alanlarının 180 metrekareden başlayıp, 270 metrekareye akdar yükseldiği Emlak Konut Sofa Loca Ankara projesi, Baş Yapı ve Solar Yapı ortaklığı, Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. 


Web: http://sofaloca.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön