25 / 04 / 2024

Emlak Konut Yenibosna arsa ihalesine en yüksek teklif kimden?

Emlak Konut Yenibosna arsa ihalesine en yüksek teklif kimden?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bahçelievler Yenibosna'daki arsa satışı ihalesinin ilk oturumu gerçekleştirildi. 13 firmanın katıldığı ilk oturuma en yüksek teklif 96 milyon TL'yle Kuyumcukent Gayrimenkul'den geldi...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bahçelievler Yenibosna'daki arsa satışı için yapılan ihalenin ilk oturumu sonuçlandı. İlk oturum bugün saat 14.30'da açık ihale (kapalı zarf teklif alma ve pazarlık-açık artırma) şeklinde yapıldı. 


İhaleye 13 firma katıldı. Mesa Mesken teşekkür etti. En yüksek teklif ise Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi'nden geldi. Kuyumcukent Gayrimenkul 96 milyon TL'lik teklif verdi. 


İkinci firma ise 90 milyon TL'lik teklifle Astay Gayrimenkul İnşaat & Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi İş Ortaklığı oldu. Üçüncü firma da 45 milyon TL'lik teklifle Mustafa Ekşi İnşaat&Muhammet Gümüştaş İnşaat& Aydur İnşaat İş Ortaklığı oldu. 


Arsa hakkında:


Arsanın 21.799,40 metrekarelik kısmı ticaret+hizmet alanı olması durumunda KAKS:1,80 emsale esas inşaat alanı:39.238,92 metrekare. 

Arsanın 21.799,40 metrekarelik kısmı turizm tesis alanı olması durumunda KAKS:2,00 emsale esas inşaat alanı:43.598,80 metrekare. 

Arsanın 14.375,16 metrekarelik kısmı ise park alanı olarak belirlendi. 

Arsanın toplam alanı 36.174,56 metrekare. 


Söz konusu arsa özel sağlık alanları, özel eğitim tesisleri, özel sosyal tesisler, öğrenci yurtlarına uygun durumda. 



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'den KAP'a yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz projelerinden "İstanbul Bahçelievler Yenibosna Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi"  ihalesinin 1. Oturumu 27.10.2014 tarih saat 14:30 da yapılmıştır.


İhaleye katılan istekliler ve Teklifleri;


Söz konusu ihaleye 13 istekli katılmış olup, 12 teklif alınmıştır.


İsteklilere ait teklif zarfları içerisindeki belgelerin ihale komisyonu tarafından ayrıntılı değerlendirilmesinden sonra, ihalenin Pazarlık - Açık Artırma bölümünü içeren  2. Oturumu ileriki bir tarihte yapılacak olup, isteklilere ihalenin 2. Oturum tarihi ve saati yazı ile bildirilecektir.


İhaleye katılan istekliler ve teklifleri için tıklayın


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com



Geri Dön