23 / 04 / 2024

Emlak Konut Yenimahalle İstasyon ihalesine rekor teklif!

Emlak Konut Yenimahalle İstasyon ihalesine rekor teklif!

Emlak Konut GYO ‘Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi’ ihalesine 1 milyar 258 milyon 365 bin lira ile ‘Pasifik Gayrimenkul - Çiftay İnşaat İş Ortaklığı’ndan rekor teklif geldi.



Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Sofa Loca projesiyle adım attığı Ankara’daki çalışmalarına hızla devam ediyor. İstanbul’a rakip olma yolundaki Ankara'da markalı konut projeleriyle kaliteli ve güvenilir yatırım olanakları sağlayan Emlak Konut GYO, Anadolu’ya açılma politikasına Başkent üzerinden devam ediyor.


İstanbul’dan sonra Ankara’da da rekor ihaleye imza atan Emlak Konut GYO, özellikle Anadolu’da geliştireceği projeler ile dikkat çekiyor. İstanbul’a rakip şehirler ve projeler ile başta  Ankara  olmak üzere Anadolu’nun tüm illerine girecek Emlak Konut GYO, burada da aldığı teklifler ile başarısına dikkat çekiyor.


Bu kapsamda Emlak Konut GYO, ‘Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi’ ihalesinin 2. oturumunu gerçekleştirdi. Oturumda en yüksek teklifi 1 milyar 258 milyon 365 bin lira ile Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnşaat - Çiftay İnşaat İş Ortaklığı verdi. Emlak Konut GYO’dan yapılan açıklamada ortaklığın, 4 milyar 194 milyon 550 bin TL ile arsa satışı karşılığı satış toplam geliri içinde rekor denebilecek en yüksek teklifi verdiği belirtildi.



Geri Dön