23 / 04 / 2024

Emlak Konut'tan büyük Ramazan fırsatı!

Emlak Konut'tan büyük Ramazan fırsatı!

Emlak Konut çeşitli projelerdeki arsa ve ticari ünitelerini açık artırma ihalesiyle satışa çıkarıyor. "Emlak Konut'tan büyük Ramazan fırsatı" sloganıyla duyurulan ihale kapsamında 240 aya varan vade yapılıyor ve büyük ödeme kolaylıkları sunuluyor.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı çeşitli projelerdeki arsa ve ticari ünitelerini açık artırma ihalesiyle satışa çıkarıyor. Açık artırma ihalesi 23 Haziran'da gerçekleştirilecek. 


Konumları ve yatırım değerleriyle dikkat çeken bu arsa ve ticari üniteler, 240 aya varan vadeler ve diğer ödeme seçenekleriyle satışa sunuluyor. 


Emlak Konut'tan büyük Ramazan fırsatı kapsamında satışa çıkan arsa ve ticari ünitelerden bazıları şu şekilde; Esenler Emlak Konutları'nın dükkanları, Bahçekent Emlak Konutları'nın ofisleri ve  İzmir Karşıyakada arsa...

Emlak Konut arsa ve ticari üniteler açık artırma ihalesi

İhaleye katılacak isteklilerin aşağıda belirtilen adımları, en geç 22/06/2016 tarihi saat: 17:30’a kadar yerine getirmesi gerekmektedir.


1. Adım: İsteklilerin www.emlakkonut.com.tr web adresinde talep edilen tüm bilgilerini girmeleri gerekmektedir. Bilgiler eksiksiz girildiği takdirde, sistem tarafından müşteri numarası üretilecektir.


2. Adım: İsteklilerin, Geçici Teminat Bedellerini, nakit ya da teminat mektubu şeklinde vermeleri gerekmektedir. (Bilgi: Şartname Madde:12)


3. Adım: İstekliler, aşağıda belirtilen adrese, Geçici Teminat Mektuplarını (teminat nakit ise dekontlarını) ve Şartname Madde:11’de belirtilen diğer evraklarını Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürlüğü / Pazarlama Müdürlüğüne ( Barbaros  Mah. Mor Sümbül Sok. No:7/2B Batı Ataşehir / İSTANBUL) teslim etmeleri gerekmektedir.


4. Adım: Evrakların eksiksiz teslim edilmesi ve istekli tarafından Açık Artırmaya Katılım ve Yüklenim Belgesinin imzalanması durumunda,  Pazarlama Müdürlüğü yetkilileri İstekliye İhale Bayrağını teslim edecektir. Buraya kadar izlenecek tüm adımların en geç 22/06/2016 tarihi saat: 17:30’ye kadar yerine getirilmesi gerekmektedir.


Web: www.emlakkonut.com.tr

Tel: 0216 579 15 15


Esra Nur AÇKI / Emlakkulisi.com


Geri Dön