29 / 03 / 2024

Emlak Konut'tan dev kampanya!

Emlak Konut'tan dev kampanya!

Emlak Konut GYO beklenen projelerini satışa çıkarıyor. Niğde Emlak Konutları projesi açık satış, Gebze Emlak Konutları 3. Etap ve Ankara Mühye Emlak Konutları projeleri kuralı satış yöntemiyle Kasım-Aralık gibi satışa çıkacak. İşte kampanyanın detayları..



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 2016 yılı bitmeden konut alıcılarına yeni bir fırsat sunuyor. "Emlak Konut'tan Yıl Sonu Fırsatları" sloganıyla açıklanan kampanya kapsamında 3 proje satışa çıkacak. 


Emlak Konut GYO Niğde'de, Gebze'de ve Ankara'da hem kuralı hem de açık satış yöntemiyle ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştirecek.


Emlak Konut "Yıl Sonu Fırsatları" kampanyası kapsamında Niğde Emlak Konutları'nı açık satış yöntemiyle, Gebze Emlak Konutları 3. Etap ve  Ankara  Mühye Emlak Konutları projelerini kuralı satışa çıkaracak.


Niğde Emlak Konutları projesinde yaklaşık 346 adet daire, Gebze Emlak Konutları 3. Etap projesinde ise yaklaşık 1.500 adet daire bulunuyor. Projelerin Kasım-Aralık gibi satışa çıkması planlanıyor. 


Emlak Konut'un satışa çıkaracağı projeler

1-) Niğde Emlak Konutları  - Açık satış - 346 daire

2-) Gebze Emlak Konutları 3. Etap - Kuralı satış - 1.500 daire

3-) Ankara Mühye Emlak Konutları - Kuralı satış


Kampanya detayları için Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi www.emlakkulisi.com 'u takipte kalın.


Niğde Emlak Konutları


Emlak Konut tan dev kampanya!


Gebze Emlak Konutları 3. Etap


Emlak Konut tan dev kampanya!


Ankara Mühye Emlak Konutları


Emlak Konut tan dev kampanya!



Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön