19 / 04 / 2024

Emlak Konut'un 3 projesinde tapu sevinci!

Emlak Konut'un 3 projesinde tapu sevinci!

Gayrimenkul sektörünün en köklü kuruluşlarından Emlak Konut'un yatırımları hız kesmiyor. Emlak Konut 3 projesinde tapu devirlerine başladı.



Gayrimenkul sektörünün en köklü kuruluşlarından Emlak Konut yeni projeler üretmeye, ticari alan satışına ve proje devir işlemlerine devam ediyor. 


2016 yılında  yaklaşık 1.5 milyarlık net kar ve 7.6 milyar liralık satış gerçekleştiren Emlak Konut bu yıl 1.8 milyar TL net kar hedefliyor. 


Emlak Konut bu yılın ilk çeyreğinde 2 milyar 878 milyon TL değerinde, 2 bin 833 adet bağımsız bölüm satışı gerçekleştirdi. Firma 'Güçlü Türkiye için Birlik Vakti' kampanyası ile 2 ayda toplam 2 bin 722 adet bağımsız bölümün satışını gerçekleştirmiş oldu. 


Emlak Konut 3 projesinde tapu devirlerine başladı:


1-) İstanbul Bahçeşehir 2. Kısım Bahçekent Emlak Konutları: 

Emlak Konut un 3 projesinde tapu sevinci!


T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ait Bahçekent Emlak Konutları'nda satış yetkisi Turyap'a verilen 504 dairenin satışı tamamlandı. Projede tapu devir işlemleri başladı.


Bahçeşehir 2. Kısım Bahçekent Emlak Konutları projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Bahçekent Emlak Konutları'nda çok amaçlı spor tesisleri, botanik bahçeler, biyolojik gölet, çocuk oyun köyleri, piknik alanları gibi bir çok sosyal donatı alanları bulunuyor.


2-) İzmit Körfezkent 3. Etap Emlak Konutları:


Emlak Konut un 3 projesinde tapu sevinci!


Turyap'ın ön taleplerini topladığı İzmit Körfezkent 3. Etap Emlak Konutları projesinde Turyap'a devredilen konutların satışları tamamlandı ve projede tapu devirleri yapılmaya başlandı. 


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı İzmit Körfezkent 3. Etap Emlak Konutları lokasyon olarak Körfez Emlak Konut İlkokulu ve Ortaokulu, Körfez Emlak Konut İmam Hatip Lisesi, Grand Körfez İzmit Hotel, Körfez Devlet Hastanesi ve Çenederesi mesire alanına yakın konumda yükseliyor.



3-) İstanbul Kayaşehir Emlak Konut Başakşehir Evleri:


Emlak Konut un 3 projesinde tapu sevinci!


T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından satış yetkisi Turyap’a verilen Emlak Konut Evleri projesinde tapu devir işlemleri yapılmaya başlandı. 


Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi ile botanik bahçenin arasında yer alan; Emlak Konut Başakşehir Evleri – Kayaşehir projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. 


Öznur YASLI / Emlakkulisi.com



Geri Dön