29 / 03 / 2024

Emlak Konutun arzı 12 Kasım'da TSP'de!

Emlak Konutun arzı 12 Kasım'da TSP'de!

Halk Yatırım'dan KAP'a gönderilen açıklamada, satışa konu payların SPK'nın ihraç belgesine dayanılarak ve şirketin talebiyle, Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdinde, 12 Kasım 2013 tarihine kadar borsa'da işlem gören nitelikte ihraç edileceği kaydedildi...



Emlak Konut GYO'nun ikincil halka arzını gerçekleştirecek konsorsiyumda yer alan Halk Yatırım, şirketin çıkarılmış sermayesinin 1.3 milyar lira artışla 3.8 milyar liraya yükseltilmesi dolayısıyla gerçekleştirilecek payların satışının 12 Kasım tarihine kadar Toptan Satışlar Pazarı'nda yapılacağını açıkladı. 


Halk Yatırım'dan KAP'a gönderilen açıklamada, satışa konu payların SPK'nın ihraç belgesine dayanılarak ve şirketin talebiyle, Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdinde, 12 Kasım 2013 tarihine kadar borsa'da işlem gören nitelikte ihraç edileceği kaydedildi. Söz konusu işlemde 1 lot için pay bedeli Borsa İstanbul Toptan Satışlar Pazarı'nın genelgesi dahilinde belirlenecek bir fiyat aralığı içinde serbestçe belirlencek, fiyat aralığı ilan edilecek sirkülerde belirtilecek. Halk Yatırım'ın BIST başvurusunda yaptığı açıklamada, "TSP'de satış işleminin 12 Kasım 2013 tarihinde gerçekleştirilmesi öngörülmektedir. Alıcı ve satıcı üye, takas işlemini Borsa dışında gerçekleştirecektir" denildi. Emlak Konut GYO hisseleri, ikincil halka arz süreci nedeniyle geçici olarak işleme kapatılmıştı. 


Dünya Gazetesi 


Geri Dön