19 / 03 / 2024

Emlak Konut'un en çok talep gören 79 konutu müzayedeye çıkıyor!

Emlak Konut'un en çok talep gören 79 konutu müzayedeye çıkıyor!

Emlak Konut Başakşehir Evleri’nde ve Bahçekent Emlak Konutları’nda en çok talep gören 79 konut Turyap aracılığıyla 28 Şubat 2017 Salı günü açık artırmayla satışa çıkıyor.



Emlak sektörünün 31 yıllık markası Turyap, Emlak Konut Başakşehir Evleri’nde ve Bahçekent Emlak Konutları’nda en çok talep gören 79 konutu 28 Şubat 2017 Salı günü saat 13.30’da Akbatı Karşısı-Esenyurt/ Nidya Hotel’de açık artırmaya çıkarıyor. 


Alıcı adayları tarafından en çok talep gören Başakşehir Kayabaşı’nda 40, Bahçekent’te ise 39 konut için teklif alınıyor. Açık artırmaya konu olan konutlar cephe, kat durumu, açıklık, gün ışığı, manzara bakımından yatırım ve yaşam avantajları sağlıyor. 


İstanbul’un yükselen değerleri Kayaşehir ve Bahçekent’te 176 Bin TL’den başlayan fiyatlarla açık artırmaya çıkan tamamı bitmiş daireler hemen teslim ediliyor. 


Doğayla Bütünleşmiş Kayaşehir 

Mülk sahiplerine farklı yaşam alanları sunan proje inşaatı süren Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi ile botanik bahçenin arasında yer alıyor. Kanal İstanbul güzergahında,  yakın zamanda açılmış olan 3. Köprü bağlantısı, yapımı devam eden 3. Havalimanı'na yakınlığı ile sahiplerine katma değer sağlıyor. Yüz futbol sahası büyüklüğündeki Botanik Park’a komşu olan daireler doğayla iç içe konforlu bir yaşam avantajı sağlıyor.


Hayat ile İç İçe Bahçekent

Bahçekent’i hayat  kadar ilgi çekici kılan ‘‘Hayat Park’’.  Bahçekent -  Hayat Park içindeki gölet ve yeşil alanlarıyla dikkat çekiyor. Hayat Park Meydan’ın içerisinde; çok amaçlı spor tesisleri, botanik bahçeler, biyolojik gölet, çocuk oyun köyleri, piknik alanları ve yeşil enerjili otopark ve okullar gibi pek çok olanağı bir arada bulmak mümkün. Bahçekent’te yaşayanlar bulundukları bölgeden çıkmadan çalışmanın, eğitim görmenin ve sağlık hizmetlerinden yararlanmanın keyfini sürüyor. 3. Havalimanı, 3. Köprü güzergahında olan proje TEM, E-5 ve Kuzey Marmara Otoyolu ile ulaşım kolaylığı sağlıyor.


Müzayede 28 Şubat’ta

İstanbul Avrupa Yakası'nın cazibe merkezi olmaya başlayan Başakşehir'de açık artırmaya çıkan konutlar hemen teslim ediliyor. 5 Bin TL'den başlayan teminatla açık artırmaya katılmanın ardından bir ay sonra %25'i, kalan ödeme de üç ay içinde nakit veya alıcının dilediği bankadan konut kredisi kullanması ile ödenebiliniyor. Teminat bedelleri şartnamede belirtilen tutarlarda ilgili Turyap hesabına 28 Şubat 2017 tarihine kadar nakit olarak yatırılıyor. 


Müzayede öncesi, katılımcılar satışa sunulan taşınmazlarla ilgili detaylı bilgilere Turyap’ın web sayfası üzerinden ulaşabiliyor. Satış şartnamesindeki koşulları yerine getirenler ve belirtilen teminat tutarını ödeyenler önkoşulsuz ve kontenjan sınırı olmadan müzayedeye katılabiliyor. 


Haber AA'da şu şekilde yer aldı


Turyap, Emlak Konut Başakşehir Evleri ve Bahçekent Emlak Konutları'nda en çok talep gören 79 konutu 28 Şubat'ta açık artırmaya çıkaracak.


Turyap'tan yapılan açıklamaya göre, alıcı adayları tarafından en çok talep gören Başakşehir Kayabaşı’nda 40, Bahçekent’te ise 39 konut için teklif alınıyor.


Açık artırmaya konu olan konutlar cephe, kat durumu, açıklık, gün ışığı, manzara bakımından yatırım ve yaşam avantajları sağlıyor. Kayaşehir ve Bahçekent’te 176 bin liradan başlayan fiyatlarla açık artırmaya çıkan tamamı bitmiş daireler hemen teslim ediliyor.


Turyap, Emlak Konut Başakşehir Evleri ve Bahçekent Emlak Konutları’nda en çok talep gören 79 konutu 28 Şubat Salı günü saat 13.30'da Esenyurt Nidya Hotel'de açık artırmaya çıkaracak.


AA


Geri Dön