25 / 04 / 2024

Emlak Konut'un kampanyasına hangi şirketler katılacak?

Emlak Konut'un kampanyasına hangi şirketler katılacak?

Kendi projelerine yönelik bir kampanya başlatacak olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kampanyaya yüklenicilerinin dışındaki şirketlerin dahil edilmesi gibi bir planlarının bulunmadığını açıkladı.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı basın çıkan kampanya haberlerine ilişkin ikinci bir açıklama yayınladı.


Emlak Konut bu açıklamasında kendi projelerine yönelik bir kampanya başlatacaklarını söyledi. 


Emlak Konut inşaat şirketlerine yönelik bir çatı şirketi kurulması ya da hazırlanan kampanyaya yüklenicilerinin dışındaki şirketlerin dahil edilmesi gibi bir planlarının bulunmadığını ve bu kampanyanın detaylarının yarın paylaşılacağını açıkladı. 


Emlak Konut GYO KAP açıklaması;

Bazı basın kuruluşlarında Emlak Konut'un tüm konut projelerini bünyesinde kurulacak bir çatı şirketinde toplayarak kampanya düzenleyeceği ve onlara finansal destek sağlayacağı yönünde bazı açıklamalar birkaç gündür yayınlanmaktadır. 26/07/2016 tarihinde yaptığımız kap duyurusundan da anlaşılacağı üzere Emlak Konut projelerine yönelik olarak bir satış kampanyası çalışması yapılacaktır. Hali hazırda Emlak Konut'un inşaat şirketlerine yönelik bir çatı şirketi kurulması yada hazırlanan kampanyaya yüklenicilerinin dışındaki şirketlerin dahil edilmesi gibi bir planlamamız bulunmamaktadır. Bu çalışmamızın ayrıntılarını 28/07/2016 tarihinde  kamuoyuyla paylaşacağımızı saygıyla duyururuz.



Emlak Konut'tan kampanya açıklaması!


Emlak Konut’un konut seferberliğinde detaylar netleşiyor!



Haber AA'da şu şekilde yer aldı


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) AŞ, inşaat şirketlerine yönelik bir çatı şirketi kurulması ya da hazırlanan kampanyaya yüklenicilerinin dışındaki şirketlerin dahil edilmesi gibi bir planlamalarının bulunmadığını duyurdu.


Emlak Konut'un, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında "Bazı basın kuruluşlarında Emlak Konut'un tüm konut projelerini bünyesinde kurulacak bir çatı şirketinde toplayarak kampanya düzenleyeceği ve onlara finansal destek sağlayacağı yönünde bazı açıklamalar birkaç gündür yayınlanmaktadır.


Dün yaptığımız KAP duyurusundan da anlaşılacağı üzere Emlak Konut projelerine yönelik olarak bir satış kampanyası çalışması yapılacaktır.


Halihazırda Emlak Konut'un inşaat şirketlerine yönelik bir çatı şirketi kurulması ya da hazırlanan kampanyaya yüklenicilerinin dışındaki şirketlerin dahil edilmesi gibi bir planlamamız bulunmamaktadır." bilgilerine yer verildi. 


AA


Geri Dön