29 / 03 / 2024

Emlak kralı Donald Trump'tan Amanda Knox'a yıldız desteği!

Emlak kralı Donald Trump'tan Amanda Knox'a yıldız desteği!

4 yıldır Avrupa ve ABD'nin merakla izlediği cinayet davasından aklanan Amanda Knox'a Donald Trump sürprizi... Dünyanın en zenginlerinden emlak kralı ve organizatör Trump, 'Amanda'da yıldız potansiyeli var, ona desteğim sürecek' dedi



İtalya'da İngiliz oda arkadaşı Meredith Kercher'i öldürdüğü iddiasıyla yargılandığı davadan aklanan ABD'li Amanda Knox, ülkesinde kahramanlar gibi karşılandı. Knox, düzenlediği basın toplantısında kendisine destek olan herkese gözyaşları içinde teşekkür etti. Seattle sakinlerinin, 'Evine hoş geldin' yazılı pankartlarla karşıladığı 24 yaşındaki Knox, cezaevinde olduğu için kutlayamadığı 21. doğum günü için parti verdi. Amanda'yı eve dönüşünde üzen tek şeyse kendisi hapisteyken köpeğinin ölmesi oldu. İlk röportaj için ABC ve CNN gibi televizyon kanallarının milyonlarca dolarlık teklifler yaptığı Knox'un peşine, ABD'li emlak kralı ve reality star yarışmalarının organizatörü Donald Trump'ın da düştüğü ortaya çıktı. CNN'e konuşan Trump, Amanda'da yıldız potansiyeli olduğunu ve kendisinin ona her tür desteği vermeyi südüreceğini belirtti.

EĞİTİM ŞART!

AMANDA'nın babası Curt Knox, Seattle'daki evlerinin önünde yaptığı açıklamada, 'dört yılını hapishanede geçiren 24 yaşındaki kızının, güçlü bir insan olduğunu, eğitimini tamamlamak için üniversiteye dönmek istediğini' belirtti. Gazetecilerin İtalyan başsavcının, beraat kararını temyize götüreceğini açıkladığını hatırlatması üzerine Knox, 'sonuna kadar savaşacaklarını' sözlerine ekledi.
Akşam


Geri Dön