28 / 03 / 2024

Emlak sektörü Mayıs'ta hareketlenecek!

Emlak sektörü Mayıs'ta hareketlenecek!

Gaziantep Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Mehmet Aytaç, emlak sektörünün hareketleneceğini belirtti. Aytaç, "Nisan ve Mayıs aylarında emlak sektörü hareketleniyor. Arazide de canlanma olacak'' diye konuştu.



Seçimden sonra emlak sektörü hareketlenme olacağını kaydeden Gaziantep Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Mehmet Aytaç, "İnsanların seçimden bir beklentisi var. Seçim ne olacak, seçimden sonra ne olacak diye düşünceye kapılıyorlar. O yüzden bir hareketlenme olmadı, yatırım yapmadılar. Vatandaşlar seçimden sonra kendilerine bir yön çizecekler. Yatırım yapmak isteyenler yatırımlarını yapacaklar diye umuyoruz" dedi. 


Aytaç, "Nisan ve Mayıs aylarında emlak sektörü hareketleniyor. Arazide de canlanma olacak. Çünkü bizim Antep'in bağevi kültürü vardır, yaz aylarında hafta sonları bağ evlerine dinlenmeye giderler. O yüzden yaz gelmesi ile beraber araziden de hareketlenme olacak. İmarlı olan bölgelerde arsa satışında sıkıntı yok. Sene başından beri durgunluk vardı, sebebi ise seçim araya girince duraklama oldu" dedi. 


"Kiralık dairelerde sıkıntı yok. Eskiden kiralık daire bulmak çok zordu. Ama şu anda kiralık daire bulmak mümkün. Ama satışlarda biraz durgunluk var. Bunlarda seçimden sonra hareketlenir" diye konuştu.



Gaziantep Sabah Gazetesi


Geri Dön