28 / 03 / 2024

Emlak sektöründe iş kurmak için 3 milyon şirket var!

Emlak sektöründe iş kurmak için 3 milyon şirket var!

Emlak sektöründe kendi işini kurmak, iş kurmanın en iyi yoludur. Türkiye’de emlak sektöründe iş kurmak isteyenler için 3 milyon civarında şirket bulunuyor.



Emlak sektöründe kendi işini kurmak, Türkiye’de yaşayanlar için iş kurmanın en iyi yoludur. Halen ülkemizde  kişisel girişimlerle birlikte 3 milyon civarında şirket bulunmaktadır. Bu şirketlerin bir çoğu İstanbul’da kurulmuştur. Bu kılavuz Türkiye’de emlak sektöründe iş kurmak isteyenler için hazırlanmıştır. Önceden bir iş fikrine sahip olabilirsiniz, fakat bu fikri daha da geliştirmeniz lazım. Bu kılavuz, işinizi kurmaya karar vermeden önce bilmeniz ve çözmeniz gereken ana konulardan bahsetmektedir. Bazı hesaplamalar yapmalı, tahminler hazırlamalı, pazarınızı belirlemeli ve finans kaynaklarınızı hazır hale getirmelisiniz.


Türk Ticaret Kanunları’ını iyice biliyor musunuz?


Ayrıca, girişimci olarak çalışacak mizaca sahip olup olmadığınızı düşünün. Türkiye girişimciler için iyi bir ülkedir ve yeni iş kuranlar pek çok farklı şekilde yardım alabilirler. Yeni iş kuranların yaşadığı en büyük sorunlardan biri, genellikle yeterli finansman kaynağına sahip olmamaktır. Bu klavuzu iyice kavrayın ve ücretsiz sunulan ”Neden Emlak Sektörü” seminerine katılmak için danışmanlarıyla birlikte, fikrinizin karlı bir iş faaliyetine dönüşüp dönüşemeyeceği hakkında görüşebilirsiniz. 


Geri Dön