19 / 04 / 2024

Emlak sektöründe krizi fırsata çevirmek!

Emlak sektöründe krizi fırsata çevirmek!

Krizi fırsata çevirmek. Aslında her sektör için geçerli olan bu söz sanıyorum ki emlak sektöründe özellikle bu dönemde daha fazla anlam taşıyor. Emlakçılar gelecekte bu işi yapamayacak mıyım kaygısı taşıyor.



Krizi fırsata çevirmek. Aslında her sektör için geçerli olan bu söz sanıyorum ki emlak sektöründe özellikle bu dönemde daha fazla anlam taşıyor.Emlakçılar bir yandan gelecekte bu işi yapamayacak mıyım kaygısı taşıyor bir yandan da işletmelerinde ileriyi görebilmek adına çıkış yolları arıyorlar Bu nedenle krizi fırsata çevirmenin yollarına daha fazla ihtiyaç duyuluyor.

 

Kişiler hangi alanda faaliyet gösterirlerse göstersinler , kendilerini yenilemek ve geliştirmek zorundadırlar. Helede gayrimenkul sektörü gibi yeni gelişmelerin birbirini takip ettiği dayanışmalı hizmet verilirse bile yalnızca İstanbul’da bile on binlerce emlakçının faaliyet gösterdiği , vergi levhası olmadan emlakçılık yapmaya çalışanlarında bulunduğu sektörde gelişim ve değişim her husustan daha önce gelmektedir .


“ Kriz dönemindeyiz , işler çok kötü “

 Hangi yana dönseniz şikayet eden bir meslektaşı bulmanız mümkün . Ancak kriz dönemleri , piyasadaki gayrimenkullerin en hızlı pazarlanabileceği dönemlerdir. Normal koşullardaki ederinden daha uygun fiyatla satılabilecek gayrimenkuller özellikle yatırımcılar için bulunmaz fırsattır . Bu tarz gayrimenkullere ulaşmak etkin bir pazarlama metoduyla kısa sürede işlemi sonuçlandırmak , işletmelerdeki durgunluga son vermenin en pratik çözümüdür Piyasalarda nakit akışının daraldığı bu gibi durumlarda fiyatların normal piyasa koşullarının çok altına inmesinden ötürü daha fazla kazanç etmek amacıyla aynı koşullarda daha uygun gayrimenkulleri tercih etmektedir. Özellikle ticari gayrimenkullerde etkili olan bu durumun yaratıcısı olmak sizleri sadece aracılık hizmeti veren değil, danışılan, bilgi ve öngörüsüne güvenilen bir emlak firması haline getirecek , piyasadaki konumunuzu sağlamlaştıracaktır.

 

Emlakgold Gayrimenkul

Şeref AKBULAT


Geri Dön