29 / 03 / 2024

Emlak ve inşaat firmaları Ortadoğulu yatırımcılarla buluştu!

Emlak ve inşaat firmaları Ortadoğulu yatırımcılarla buluştu!

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren www.emlaksatan.com emlak ve inşaat firmaları ve Ortadoğu ülkelerinden gelen yatırımcılarla bir araya geldi.



Emlak ve inşaat firmalarının, gayrimenkul kiralama ve satış süreçlerinde, herhangi bir ücret ödemeden daha geniş kitlelere, kısa sürede ulaşmasını amaçlayan emlaksatan.com, Türkiye’nin dört bir yanındaki emlak ve inşaat firmalarıyla bir araya geldi. Emlakçıların sektörel gelişmelerden güncel olarak haberdar olmasını sağlayan Emlaksatan.com’un çeyrek yıl değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıya, Ortadoğu ülkelerinden yatırımcılar da katıldı.


3 Ayda Hedeflenenin Üzerinde Başarı 

Emlaksatan.com’un hayata geçirildiği üç aydan bu yana, hedeflerinin üzerinde bir performans gösterdiğini belirten A.Koç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Emlaksatan.com’un kurucusu Abdurrahman Koç, “Sektörün içinden gelen bir kurum olarak, emlak ve inşaat firmalarının beklentilerini ve sorunlarını biliyoruz. Bu doğrultuda, emlakçıların daha geniş kitlelere ulaşmasını ve sektördeki değişim ve gelişmelerden güncel olarak haberdar olmaları hedefliyoruz. Türkiye’nin dört bir yanındaki emlak ve inşaat firmaları ile Ortadoğulu yatırımcılarla bir araya geldik. Sektöre yönelik fikir alışverişinde bulunduk. Sitemizi hayata geçirdiğimiz üç aydan bu yana hedeflerimizin üzerine ulaştık.” dedi.


Geri Dön