28 / 03 / 2024

Emlak ve Yatırım Fuarı, 16 şžubat'ta CNR Expo İstanbul 'da başlayacak!

Emlak ve Yatırım Fuarı, 16 şžubat'ta CNR Expo İstanbul 'da başlayacak!

CNR Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı, 16-20 şžubat 2011 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul"da düzenlenecek.  Yapı ve emlak sektörü kuruluşlarının, geleceğin yaşam alanlarını, üst düzey konut ve iş merkezi projelerini fuarda görücüye çıkaracakları belirtil



CNR Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı, 16-20 şžubat 2011 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul"da düzenlenecek.  

Yapılan açıklamada, yapı ve emlak sektörü kuruluşlarının, geleceğin yaşam alanlarını, üst düzey konut ve iş merkezi projelerini fuarda görücüye çıkaracakları belirtildi.

CNR Holding kuruluşu Pozitif Fuarcılık A.şž. tarafından düzenlenen ve TOKİ, Emlak Konut GYO, Türkiye Müteahhitler Birliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İNDER İstanbul İnşaatçılar Derneği tarafından desteklenen CNR Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarında 400"ün üzerinde projenin tanıtılacağı kaydedilen açıklamada, fuara, Özyurtlar İnşaat, Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yeşil İnşaat, TOKİ, Artaş, Yeşilyurt ve Cihan İnşaat gibi önemli firmalarının katılacağı ifade edildi.

Başta ABD ve AB ülkeleri olmak üzere, Türk cumhuriyetleri, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), İran, Irak, İsrail ve Suriye gibi pek çok ülkeden katılımcının yer alacağı fuarın, sektörün yeni bir vizyon kazanmasında etkin rol alacağı vurgulanarak, fuar platformunda yabancı yatırımcıların yerli firmalarla etkileşim sağlamasının, proje bazında ve ticari alanda yeni işbirliklerinin yapılmasının hedeflendiği belirtildi. A   ve B   grubu tüketici grubunun yanı sıra her gelir grubuna uygun projelerin yer alacağı fuarı 50 bin kişinin ziyaret etmesinin beklendiği bildirildi.
AA


Geri Dön