25 / 04 / 2024

Emlak vergisinde 1 Haziran son gün!

Emlak vergisinde 1 Haziran son gün!

1 Haziran mesai bitimine kadar ödeyin... Emlak vergisi ile çevre temizlik vergisinin 1. taksit ödemesinde son günlere girildi



Gayrimenkulü olanlar, emlak vergisinin 1. taksitini son gün olan 31 Mayıs'ın hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle 1 Haziran Pazartesi akşamına kadar yatırabilecek.Emlak vergisinin yanı sıra 2009 yılı çevre temizlik vergisinin, iş yeri ve diğer şekilde kullanılan binalar ile su ihtiyacını belediyece tesis edilmiş su şebekesi haricinden karşılayan konutlar için olan 1. taksit ödemesi de 1 Haziran akşamına kadar yapılacak.

Emlak vergisi ve çevre temizlik vergisinin 2. taksit ödemesi ise 1 Kasım'da başlayacak. Kanunda son ödeme günü olan 30 Kasım'ın kurban bayramına rastlaması nedeniyle, ikinci taksit 1 Aralık Salı günü akşamına kadar ödenebilecek.
Bugün

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Emlak vergisinde son günler!

Emlak vergisi ile çevre temizlik vergisinin 1. taksit ödemesinde son günlere girildi

Gayrimenkulü olanlar, emlak vergisinin 1. taksitini son gün olan 31 Mayıs'ın hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle 1 Haziran Pazartesi akşamına kadar yatırabilecek.Emlak vergisinin yanı sıra 2009 yılı çevre temizlik vergisinin, iş yeri ve diğer şekilde kullanılan binalar ile su ihtiyacını belediyece tesis edilmiş su şebekesi haricinden karşılayan konutlar için olan 1. taksit ödemesi de 1 Haziran akşamına kadar yapılacak. Emlak vergisi ve çevre temizlik vergisinin 2. taksit ödemesi ise 1 Kasım'da başlayacak. Kanunda son ödeme günü olan 30 Kasım'ın kurban bayramına rastlaması nedeniyle, ikinci taksit 1 Aralık Salı günü akşamına kadar ödenebilecek.
Yenişafak


Geri Dön