29 / 03 / 2024

Emlak vergisinde kredi kartına taksit 2015!

Emlak vergisinde kredi kartına taksit 2015!

Gayrimenkuller için ödenmesi gereken emlak vergisi senede iki eşit taksit halinde belediye tarafından tahsil ediliyor. Peki, vergi en fazla kaç taksitte ödenir? İşte emlak vergisinde kredi kartına taksit 2015 kampanyaları..



Emlak vergisinde kredi kartına taksit 2015!

Gayrimenkuller için her sene ödenmesi gereken emlak vergisi senede iki eşit taksit halinde belediye tarafından tahsil ediliyor. Vergi için ilk taksitler Mart ile Mayıs ayları arasında ödenirken; ikinci taksitler Kasım ayı içerisinde ödeniyor.


Vergi borcu ilk taksit dönemi içinde tek seferde ödenebiliyor. Ancak vergi, ilk taksit döneminde hiç ödeme yapılmadan ikinci taksit döneminde ödenemiyor. Peki, vergi daha fazla taksit ile ödenebilir mi?


Belediye vergiyi en fazla 2 eşit taksitte alabiliyor. Verginin 2'den fazla taksit ile ödenmesi ancak anlaşmalı bankaların kampanyaları ile mümkün olabiliyor.


Emlak vergisi ödemeleri için kampanya yapan bankalar arasında Garanti Bankası da bulunuyor.


"Kampanya; 4 Mayıs – 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Belediye- Kamu hizmetleri alanında faaliyet gösteren işyerlerinde 100 TL ve üzeri peşin ödemelerde geçerlidir.


Kampanyadan yararlanmak için müşterilerin ödeme yapmadan önce katılım SMS'i göndermeleri gerekmektedir.


"VERGİ" yazarak 3340'a SMS gönderen müşterilerin emlak ve çevre temizlik vergileri ücretsiz olarak 3 taksitte ekstrelerine yansıtılacaktır.Kampanyaya katılmadan önce yapılan vergi ödemeleri kampanyaya dahil değildir."


Emlak vergisi borcunu nasıl öğrenebilirim?



Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com



Geri Dön