20 / 04 / 2024

emlakbuluyoruz.com Adana'daki emlak profesyonelleriyle buluştu!

emlakbuluyoruz.com Adana'daki emlak profesyonelleriyle buluştu!

Teknopark'ta doğan ve 7 senedir yayında olan emlak ilan portalı emlakbuluyoruz.com yenilendi. emlakbuluyoruz.com, Adana ve çevre illerden gelen emlak ofislerine sektörde ilk sayılacak yeniliklerini ve özelliklerini anlattı.



Bir üniversite projesi olarak Teknopark'ta doğan ve 7 senedir yayında olan emlak ilan portalı emlakbuluyoruz.com yenilendi. Adana,Gaziantep, Kayseri, Mersin, Konya, Antalya’da hem emlak ofisleri hem de emlak alışverişleri yapmak isteyen kişilerin en çok tercih ettiği emlak ilan platformu olan emlakbuluyoruz.com,  Adana  ve çevre illerden gelen emlak ofislerine sektörde ilk sayılacak yeniliklerini ve özelliklerini anlattı.


Uzun bir süredir yenilenme sürecinde olduklarını anlatan emlakbuluyoruz.com'un akademisyen kurucu ortakları Barış Yurtseven ve M. Ersin Akay, emlak profesyonellerinin gerçek dostu olması amacıyla sadece üye emlak ofisleriyle çalışmayı kabul eden müşterilere hizmet veren bir site olarak yola çıktıklarını ve hem emlak ofislerinden hem de tüketicilerden ilgi gördüklerini söylediler. Yenilenen özellikleriyle bu konuda faydalarını çoğaltan emlakbuluyoruz.com’un emlak alışverişlerini güvenilir şekilde yapmak isteyen herkesin hayatını kolaylaştıracak bir platform olduğunu anlattı. 


emlakbuluyoruz.com’un marka danışmanlığını yürüten Işıkören Danışmanlık şirketinin kurucu ortağı, emlak duayeni Hilmi Işıkören’in de yer aldığı toplantıda, Işıkören ‘Emlakta Başarının Sırları’ adlı eğitimiyle emlak danışmanlığı işinde başarıya giden yolları katılımcılarla paylaştı. Bu keyifli konuşmanın ardından tüm emlak profesyonellerine katılım belgesi verildi. Toplantı sonrası emlakbuluyoruz.com’a üye olmak isteyen katılımcılara da etkinlik gününe özel bir fırsat sunularak üyelikleri oluşturuldu.



Geri Dön