26 / 04 / 2024

Emlakchi'den gayrimenkul projelerinde denetim ve temsil hizmeti!

Emlakchi'den gayrimenkul projelerinde denetim ve temsil hizmeti!

Bilge Özdemir, Emlakchi markası altında gayrimenkul projelerine yönelik "denetim" ve "temsil" olmak üzere gelştirdiği iki farklı hizmet şeklini sunmaya başlıyor.



Çeyrek Asırdan  beri gayrimenkul sektöründe  başarı ile sunduğumuz hizmetlerimizi projelere özel “ DENETİM  ve TEMSİL  “  faaliyetlerimiz ile çeşitlendiriyoruz...


DENETİM  ve TEMSİL hizmetleri, sadece bir danışmanlık değil; firma adına projelerin verimliliğini artırmaya yönelik proje içi bir denetim ve temsil hizmeti olarak özetlemekte ve  kurum faaliyetlerine  “ farklı bir göz ve yorum “ getirilmektedir.


Kurum ve projelere; sonuçların “ verimlilik “, “ maliyet kontrolü “ ve artan “ yurt içi ve yurt dışı satış “ olarak yansıtacağımız  hizmet modeli için iddialıyız..


EMLAKCHI markası altında gayrimenkul sektörüne sunduğu  farklılıklarla  karşımıza çıkan BİLGE ÖZDEMİR’ i  pazarlama ve satış hizmeti verdiği projelerde ilk’lerin uygulayıcısı olarak tanıyoruz.


BİLGE ÖZDEMİR, EMLAKCHI markası altında 2002 yılından beri;  Denizİstanbul, Yeşil Yaka, Göl Mahal, Batı Mahal, Toskana Vadisi Faz-3, Park Village, Günışığı Konakları, Ekin Konakları, Banu Evleri, Park City Mağaza-Ofis-Konut Karması, Gökmahal Mağaza-Ofis-Konut Karması, Yeshill, Yamaç Evler, Ardıçlıevler ve Ardıçlı Gölevleri Gayrimenkul portföyleri, gibi villa, daire, ofis, mağaza, projelerine yönetim, danışmanlık, pazarlama ve satış hizmetleri sundu.


EMLAKCHI  kurucu ortağı ve başkanı; BİLGE ÖZDEMİR Pazarlama ve işletme konularında yurt dışı ve yurt içinde eğitim almış ve yurt dışında ve yurt içinde sayılı gayrimenkul projelerinde uzun yıllar üst düzey profesyonel yöneticilik yapmış,   sektörü bilen, proje ve stateji geliştiren,  yönlendiren,  proje pazarlama ve satış misyonundan gelen vizyon sahibi girişimcidir.



Geri Dön