25 / 04 / 2024

Emlakçılar emlakçılık yasası için Taksim'e çıkıyor!

Emlakçılar emlakçılık yasası için Taksim'e çıkıyor!

Derneğimiz diğer mesleki kuruluşlarla ve derneklerle ortaklaşa yapacağı '' EMLAKÇILIK YASASININ '' bir an önce çıkması için 02 NİSAN 2011 tarihinde SAAT 13:00 de Taksim Meydanında bir basın duyurusu yapacaktır



Emlakçılık mesleğini bilmek, yani bir meslek kuruluşunda kiminle ve nasıl çalışılacağını, nasıl bir çalışma zemini hazırlanacağını, ilkeleri nasıl oluşturulacağını, meslek ihtiyaçlarını nasıl karşılanacağını ve her birinin izleyicilerine, takipçilerine nasıl ulaşılacağını bilmek, bu mesleği yapan bizlerin birinci derecedeki görevimizdir.

2000 li yılların başlamasıyla birlikte gelişen teknolojik yapı emlakçılık mesleği yapısında da birtakım değişimlerin yaşanmasına neden oldu. Zaten içinde yaşadığımız yüzyılın adına değişim yüzyılı demek yanlış olmayacaktır. Dolayısıyla artık emlak işi yapan bizlerin pazarlama yöntemlerinde değişimler yaşanmaya başlanmıştır. Bireysel pazarlama tekniklerinin yanında sanal ortamda web sayfaları kurarak pazarlama ağını genişletmek, meslektaşlar arasında dayanışmayı güçlendirmek için dernekler ve federasyonlar bünyesinde yeni oluşumların yapılmasına gereksinim duyulmuştur.

İstanbul Avrupa ve Asya Yakasında çalışan bizler meslektaşlar arasında dayanışmayı, iletişimi, bilgi alış- veriş, meslek için yapılması gereken konuların tartışılacağı platform yaratmak, tek seslilik değil çok seslilik yaparak meslek sorunlarını ilgili birimlere daha rahat ve daha hızlı duyurulması, kurulmuş olan federasyon bünyesinde bulunmak ve de daha sayamadığım pek çok neden den dolayı AVRUPA YAKASI EMLAK MÜŞAVİRLERİ DERNEĞİ ni kurmuş bulunmaktayız. Derneğimiz tüm meslektaşlarımızı bir araya getirmek amacında olup birlik ve beraberlik içinde yoluna devam edecektir.

Evet bu amaçla kurmuş olduğumuz derneğimiz 2008 yılının 4 Nisan 'ında yapılan Emlak paneline öncülük yaparak sektörümüze katkılar ve yararlı çalışmalar yapmaya başladık. Daha sonra çeşitli eğitimlerle yolumuza devam ettik.

2011 Yılının 11 Mart ayında yine derneğimizin öncülük yaptığı Dedeman otel de Emlak yasasının çıkması ve yasa ile ilgili çalışmalarda bulunduk ve bu panele Başta Bayındır ve İskan Bakanımız Sayın Mustafa DEMİR de katılmış ve emlakçılık mesleği hakkındaki görüşlerini dile getirmiş ve özellikle yapacakları yasal çalışmalarda hiç bir emlakçı meslektaşımızın sistemin dışında tutulmayacaklarını beyan etmişlerdir.

Derneğimiz diğer mesleki kuruluşlarla ve derneklerle ortaklaşa yapacağı '' EMLAKÇILIK YASASININ '' bir an önce çıkması için 02 NİSAN 2011 tarihinde SAAT 13:00 de Taksim Meydanında bir basın duyurusu yapacaktır. Bu basın duyurusunun amacı;

* Sektörün Asıl sahiplerinin bu işi yapan bizlerin yani Emlakçıların olduğunu,

* Sesimizi daha geniş bir yelpazede basında yoluyla duyurmak,

* Emlakçılığın bir meslek olduğunu...

* Sektör içinde yapılan çalışmalarda yer almak

 


Geri Dön