25 / 04 / 2024

Emlakjet Akademi 2017 başlıyor!

Emlakjet Akademi 2017 başlıyor!

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet.com, ilkini geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği Emlakjet Akademi programının 2017 takvimini duyurdu.



“Sen o evi hayal et, gerisi Emlakjet!” sloganı ile 2006 yılından bu yana satılık veya kiralık dairelere en pratik şekilde ulaşma imkanı sunan ve emlak ofislerini önemli birer iş ortağı olarak gören Emlakjet.com, 20–24 Şubat 2017 tarihleri arasında Emlakjet Akademi 2. Eğitim Günleri'ni gerçekleştirecek. Bu yıl Özyeğin Üniversitesi Sürekli Eğitim Akademisi  ve Alp Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezi iş birliğiyle yapılacak olan eğitimlerde, “Gayrimenkul Sektörünün Geleceği, Emlakçılık Yasası ve Emlakçılığın Püf Noktaları” konularını kapsayan yarım günlük eğitimler düzenlenecek.


Emlakjet Akademi 2017 konuşmacıları arasında Emlakjet.com Genel Müdürü Gizem Moral Kunter'in yanı sıra Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Erol Canbay, Era Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, Av. Kudret Çöçü, Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi ve Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi Akademik Direktörü Doç. Dr. Işıl Erol, Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hulki Cihan ve Doç. Dr. Ali Hepşen bulunuyor.


3 ilden 225 kişinin yanı sıra gayrimenkul sektörünün önde gelen profesyonellerinin de katılımıyla ilk olarak geçtiğimiz yıl düzenlenen Emlakjet Akademi, emlak ofisleri tarafından yoğun ilgi görmüştü. Tüm emlak ofislerinin katılımına açık olan Emlakjet Akademi'nin bir parçası olmak için önceden kayıt yaptırmak yeterli.


Emlakjet Akademi 2. Eğitim Günleri'nin düzenleneceği iller ve tarihleri şöyle sıralanıyor:

20 Şubat 2017,  İzmir  Ramada Plaza

21 Şubat 2017, Antalya Akra Barut Hotel

23 Şubat 2017,  Ankara  Grand Rixos

24 Şubat 2017, İstanbul Rixos Pera


Geri Dön